Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet megmenteni egy...

Hogyan lehet megmenteni egy baráti kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Mit kell tenni ahhoz hogy éreztessem vele hogy barátok vagyunk? Eléggé nehezen mutatom ki az érzéseimet és ezért olyan nehéz ezt megoldanom. Minden jótanácsot elfogadok

2014. máj. 23. 15:59
 1/6 anonim válasza:
Nehéz kérdés, én is kicsit hasonlítok vagyok hozzád, nehezen mutatom ki az érzéseimet mert félek a csalódástól, Mindenesetre azt gondolom, hogyha tényleg barátodnak érzed akkor biztosan oldódni fogsz mellette,. és akkor majd jönnek az érzések is, amivel ki tudod mutatni, mennyire fontos ő neked, de ehhez idő kell.
2014. máj. 23. 19:22
 2/6 anonim válasza:
Az előző vagyok, bocsi a hibáért, szóval egy szónak is száz a vége, idővel jobb lesz, és reméljük most is értékeli azt amilyen most vagy, hisz valamiért csak barátkozik veled! :)
2014. máj. 23. 19:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Kb 3 éve ismerem és még mindig nemtudok olyan "szabad" lenni mellette, talán az nehezíti meg a dolgot hogy lány-fiú barátságról van szó :)

Az időn kívül kellene még valami amivel lehetne ezt oldani mert mostanában eléggé válságos a barátságunk és nemhiszem hogy ez sokáig elhúzódhat ilyen állapotban.

2014. máj. 23. 19:34
 4/6 anonim válasza:

Első vagyok, mi az amiben válságos?

közös programok? buli? nekem is van lány barátom, és jól kijövök velük, megtalálom a közös hangot elég gyorsan. Ha bizonytalan vagy még mindig nyugodtan írj privátban

2014. máj. 23. 19:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyre kevesebbet beszélünk akár neten, akár élőben. Közös programokat ne is említsük... Valahogy nemérzem már hogy nagyon próbálna közelíteni, pedig én is bennelennék. Ezt elmondtam neki is és azvolt rá a válasz hogy: és mégis mitkéne tennem?
2014. máj. 23. 20:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Ha beszélünk is az általában bolhafingnyi és neméppen vidám.

Amikor próbáltam én nyitni chaten akkor mindig egy "xd"-t vagy valami rövid választ kaptam amire lehetetlen válaszolni.

Élőben szintén ez a helyzet. Mondtam neki hogy mostmár ő próbálkozzon, hiszen ha fontos vagyok neki akkor nemakar elveszíteni. (márpedig be is sértődött hogy azthiszem hogy én nemvagyok neki fontos)

2014. máj. 23. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!