Hogyan lehet megmenteni egy baráti kapcsolatot?
Kb 3 éve ismerem és még mindig nemtudok olyan "szabad" lenni mellette, talán az nehezíti meg a dolgot hogy lány-fiú barátságról van szó :)
Az időn kívül kellene még valami amivel lehetne ezt oldani mert mostanában eléggé válságos a barátságunk és nemhiszem hogy ez sokáig elhúzódhat ilyen állapotban.
Első vagyok, mi az amiben válságos?
közös programok? buli? nekem is van lány barátom, és jól kijövök velük, megtalálom a közös hangot elég gyorsan. Ha bizonytalan vagy még mindig nyugodtan írj privátban
Ha beszélünk is az általában bolhafingnyi és neméppen vidám.
Amikor próbáltam én nyitni chaten akkor mindig egy "xd"-t vagy valami rövid választ kaptam amire lehetetlen válaszolni.
Élőben szintén ez a helyzet. Mondtam neki hogy mostmár ő próbálkozzon, hiszen ha fontos vagyok neki akkor nemakar elveszíteni. (márpedig be is sértődött hogy azthiszem hogy én nemvagyok neki fontos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!