Miért ilyen velem?
Egyetlen egy barátnőm van. Akit legjobb barátnőnek mondtam, eddig.
Mostanában mindig azt hallom tőle, hogy szakítsak a párommal, nem hozzám való, jobbat érdemlek.
Neki is van párja, csak nekem már lassan 6 éve, neki 3 hónap múlva lesz 2 év.
Tervezgetünk a párommal, mert még nem lakunk együtt. Beszéltük nem sokára eljegyzés, utána összeköltözés, később család. Meséltem a barátnőmnek, ő szerinte hülyeség az egész. Mi baja lehet? Megkérdeztem azt mondta hogy nem bírja a párom..
De attól miért nem örül hogy boldog vagyok?
Nem annak nem örül, hogy boldog vagy, hanem mondta.. Nem bírja a párod. Amikor az én legjobb barátnőm járt egy évig egy pasival akit nagyon nem bírtam, én is mondtam neki, hogy szakítsanak. Azért, mert úgy éreztem teljesen elrontja barátnőm, és nem is illettek úgy össze. Persze ő kiakadt, hogy milyen szemét vagyok, és csak azért mondom, mert nekem akkor épp nem volt senkim.
Csak nem akartam, hogy később megbánja.. Egyébként nem sokkal később szakítottak is.. És barátnőm azt mondta jó döntés volt..
Kérdezd meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!