Hogy verjek meg valakit hogy ne üssem meg a bokám?
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 20:01
1/10 Marika827 válasza:
Probáld meg a szemmel verést :))))Az nem hagy nyomot :D
2/10 anonim válasza:
Attól függ hol, iskolában, mindig elkaptak idő előtt, az utcán amikor belém kötött valaki, párszor beleütöttem a fejébe, majd elesett, aztán ott hagytam.
3/10 A kérdező kommentje:
régről ismerem a gyereket.. és 20 rongyal lóg.. sehogy se tudom bevasalni rajta.. + kavar meg hazudozik rólam a hátam mögött én is 19.. ö is 19 füves a srác amúgy
2014. máj. 20. 20:17
4/10 A kérdező kommentje:
szemtől szembe megverném jönne a többiekkel.. meg a feljelentgetés.. stb..
2014. máj. 20. 20:18
5/10 anonim válasza:
Terpeszállásban! Közben erősen koncentrálj, hogy a másikat üsd, ne a bokádat...
Szívesen! :}
6/10 anonim válasza:
Azért hülyeség a verekedés, mert, ha a gyerek szarul esik, beveri a fejét, lesz egy agyvérzése, és meghal, akkor megszívod. Értem az indulatot, de a következményekkel számolni kell.
7/10 anonim válasza:
Senki nem fog neked itt tanácsokat adni, mert ha megvered, akkor aki a tanácsot adta, az is mehet a böribe, ha valami baja lesz a gyereknek.
Sőt, ráadásul szerintem a 20k neked sem éri meg azt, hogy bajba kerülj...
8/10 A kérdező kommentje:
20 rongy az 20 rongy... akkor mit tegyek? tanácstalan vagyok..
2014. máj. 21. 07:20
9/10 anonim válasza:
Néha nézz be hozzá, és vidd el a ganjáját. Mondd meg, hogy amíg nem adja meg a pénzt, jó barátok lesztek, és sűrűn jársz majd hozzá.
Nincs olyan nyomorék ember, aki a rendőrségre szaladna mert ellopták a zöldjét. Ha eltünteted a cuccot, pl. lehúzod a WC-n, birtoklásért se köphet be. Bizonyítsa be, hogy nálad volt.
10/10 anonim válasza:
Megfognám és felrugnám és (pl suliba van) nem érdekelne hogyha beírást kapták csak verjem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!