Valaki értelmi szintet megüti 20 évnél idősebb emberke, aki nem alszik még beszélgetni?
Figyelt kérdés
beszélgetés2014. máj. 18. 00:14
1/11 anonim válasza:
????
Mit üt meg?
A kérdésed minden értelmet nélkülöz. Mi a kérdés?
2/11 A kérdező kommentje:
húú, tényleg jól van. nagyon fáradt vagyok. :(
azt akartam írni, hogy aki egy értelmi szintet megüt...
bocsi mégegyszer
2014. máj. 18. 00:22
3/11 anonim válasza:
Én egyet ütök meg általában egyszerre. De csak azért írok, mert gratulálni akarok a kérdésedhez. :)
4/11 A kérdező kommentje:
kössz :D
2014. máj. 18. 00:34
5/11 anonim válasza:
Szia, dobj fel egy témát, én beszélgetek.
7/11 reptoid válasza:
Szerintem már elaludt. Vagy leütötte egy 20 évnél idősebb emberke. Csak tudnám minek kell kicsinyítő képzőt rakni az ember után. Lehet, pont erről akart beszélni? :D
9/11 anonim válasza:
A kérdésed annyira ultragáz, és megsértődni sem tudsz a válaszokon, hogy ez már önmagában szimpatikus :)
AZ első lennék, csak az írtam, mert nyilván értettem a kérdést, csak kíváncsi voltam, hogy a mi lesz a reakció.
Nos :) Tényleg csak fáradt lehetsz és nem hülye. Persze ez nem tény, de nincs kizárva :))))
10/11 anonim válasza:
Ja, már valszeg bealudt.
Biztos egy kicsit többet ivott a kelleténél, mint én most, és rájött a filozofikus hangulat, de nem bírta sokáig. Holnap visszajön. Persze, ha csak vállalható mértékig ivott. Ha azon túl, akkor 2 hétig nem néz az oldal felé.
3x/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!