Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzek valamit egy 10 évvel idősebb férfi iránt? És ő? Jó emberismerőknek esetleg pszichológiához értőknek nincs kedve kicsit beszélgetni és segíteni?
egy pasi nem játszik egy lánnyal akit megakar szerezni.
akkor játszunk a lánnyal ha haverként nézünk rá vagy ha sz_patni akarjuk.
mért szállsz be ilyen játszmákba?
ennyire nem lehet az önérzeted a béke segge alatt..
nem hiszem el, hogy nincs más pasi aki érdeklődne irántad basszus.
csak az lehet emögött, hogy 0 az önbizalmad.
normális nő az ilyet ott helyben állva leköpné.
most kajak ez kell 18évesen?
amikor a gondtalan nagy szerelmek korát kéne élni? te meg itt szarakodsz egy majommal.. ne izélj már komolyan...
1000x különbet találsz bármelyik sarkon mint ez
ez a tipikus puhap_cs akinek talán még családja is van csak titkolja és hülyít vagy 25-40lányt a neten.
Nem ennyire szar a helyzet emberek :D Nincs családja és nem egy tv előtt döglő begyöpösödött jeti,értelmes emberi lény ! :D
És akadnak legyek körülöttem, csak azok üresek. Ő eddig az egyetlen akiben látok valami fantáziát. És én sem az a buta tinédzser vagyok, meg tudom védeni magamat, csak ezzel most kicsit 2 skatulya közé kerültem. Félek, hogy több lesz részemről, neki meg csak űrkitöltés az előző kapcsolata miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!