Csak én érzem úgy, hogy manapság nehéz klasszikus értelemben párt találni?
"Ezzel szemben a drága hölgyek általában ennek a negyedét nem tudják felmutatni. Tök átlagos IQ, átlagos műveltség, átlagos külső,... "
Nem nem mondtad ki kerek perec, hogy buták vagyunk csak jó szokásodhoz híven megint általánosítottál, hogy azért javarészt negyed annyit nem érünk mint a férfi. Ez jobb szerinted?
Midegy részemről ezt a vitát befejeztem, mindenkinek van egy nézőpontja, ami engem felháborított egyedül az, ahogy általánosítasz. Pedig Te meglehetősen intelligens vagy ahogy leírtad magad...akkor meg? fel kéne fogni hogy nem nők és férfiak vannak, hanem emberek. Férfiak körül is van akit nem kell sajnálni, mert rendelkezik olyan küldővel kisugárzással, hogy fürtökbe csüngenek rajta a nők, és nem kell még ilyen világmegváltó filozofálás sem hozzá, meg nőkből is vannak olyanok akik mosolyognak egyet és egy csorda pasi fut utánuk. Meg mindezek ellenkezője is. Ezen nincs mit szépíteni, mindenki úgy boldogul ahogy tud.
A "normális lányoknak van barátjuk" megjegyzés meg külön egy csúnya megjegyzés volt...de inkább már nem is vitázok veled..minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!