Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 24éves lány létemre szerintete...

24éves lány létemre szerintetek milyen dolog, hogy egy 15éves fiúval barátkozom? Egyébként sokkal érettebb gondolkodása van a fiúnak a koránál!

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 22:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
te azzal foglalkozol, hogy mit szólna a külvilág? az nem zavar hogy már többen is írtuk, hogy belédszerethet, és összetörheted a gyereket? te szégyentelen liba.
2014. máj. 10. 23:55
 12/24 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok,de nem állnék le beszélgetni már egy 16 éves lánnyal sem... Söt, inkább a 20 felettieket tartom elég érettnek hozzám.
2014. máj. 11. 00:02
 13/24 anonim ***** válasza:
9 év van köztetek. ha egy 15 éves fiúval barátkozol, 24 éves létedre annyi élettapasztalatod lehet, mint egy mosogatószivacsnak.
2014. máj. 11. 00:21
 14/24 A kérdező kommentje:
Hát jót nevetek ezeken!! :D Szégyentelen liba vok,meg annyi eszem van,mint egy mosogatószivacsnak...!! :D Nem érzem úgy,hogy bármelyik is vonatkozna rám,de ha nektek könnyebb vádaskodni,akkor tegyétek!! :-) Egyébként szeretek barátkozni,és attól hogy van köztünk korkülönbség,azt kell,hogy mondjam,hogy jobban el tudok vele beszélgetni komoly dolgokról is,mint egy korombeli vagy nálam idősebb fiúval!!Szerintem ez nem korkérdés,de mint ahogy már írtam is,sokkal érettebb gondolkodása van a koránál!!Ő erőltette a beszélgetést,mindig érdeklődött,de én is nagyon megkedveltem már!!Azt nem hiszem,hogy belém szeretne,hisz annyi szép lánnyal találkozik nap mint nap,nem hiszem,hogy pont velem kezdene ki!!
2014. máj. 11. 06:22
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
A hozzászólásokon én is jót nevettem. Szokásos álszent szűklátókörű emberek vergődését olvashattuk. Nekem pont azzal van bajom fiú+lány barátság, amiben nem hiszek, valahogy mindig ki szokott derülni,h az egyik fél többet akar. A rokonok és a többi ember valószínűleg furcsán nézne rátok, de a legtöbb magyarnak életében nem volt olyan barátja vagy olyan ember körülötte, akivel megértették volna egymást, ezért elképzelni nem tudják,h vki megérteti magát egy 9 évvel fiatalabb vkivel, ez a válaszokból is látszik, szóval engem különösebben nem érdekelne a véleményük. Ha úgy érzed,h részéről is csak barátság, akkor sztem ne foglalkozz azzal,h mit gondolnak, és beszélgess vele.
2014. máj. 11. 07:17
 16/24 anonim ***** válasza:
kérdező, csak nehogy egyszer visszakapd
2014. máj. 11. 09:35
 17/24 A kérdező kommentje:

15.hozzászóló,köszönöm,ez vokt kb. a legértelmesebb hozzászólás eddig a témához!! :-)

16.hozzászóló nem igazán világos,hogy mire érted azt,hogy nehogy egyszer visszakapjam???!! :-O Szerintem semmi rosszat nem csinálok!!!

2014. máj. 11. 10:18
 18/24 anonim ***** válasza:
Elég fura! fiú lány barátság pedig nincsen!
2014. máj. 11. 11:16
 19/24 anonim ***** válasza:

1.az embereknek úgysem fog tetszeni semmi, akármit csinálsz

2.ne mások véleménye szerint alakítsd a kapcsolataidat. de mivel lány vagy, ezen nehéz lesz változtatnod.

2014. máj. 11. 15:45
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem nagyon foglalkozom azzal,hogy mások mit gondolnak,de azért azt nem szeretném,ha menne a pletyka rólam!!Viszont a családtagok véleménye annál inkább számít!!Azt pedig főleg nem szeretném,ha a fiú szülei rosszat gondolnának rólam!!Ez a baj sok emberrel,hogy csak a kort nézik,az alapján ítélkeznek!!Szerintem a barátságban nem lényeg a korkülönbség,csak az,hogy jól elhülyülünk,meg hogy meghallgatjuk egymás gondját-baját,és ha tudunk,segítünk a másiknak!!
2014. máj. 11. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!