Szerintetek ez nórmális ha egy 12 éves lány napi 1-3 órát alszik?
Figyelt kérdés
A lányak én vagyok az unokabátyja és most a lányak lett egy pasija 25ÉVES (LÁNY 12) egész nap csak egymással beszélgetnek és még este is (face). Mit tegyek hogy több aludjon mert félek hogy valami baja lesz#kapcsolat #12-25éves
2014. máj. 5. 06:53
1/2 anonim válasza:
Mit tegyél? Hát kb semmit. Az anyjának kellene rendet tenni, és a lánykát megnevelni.
2/2 anonim válasza:
12 évesen 1-3 óra alvás marhára nem elég.. de úgyis fogod rajta látni előbb-utóbb a következményeket... nagyonmeg fogja szívni, de hát ez van...
Amúgy nem értem, hogy 1: a 25 éves pasinak miért nem sül le a bőr képéről, és 2: az anyja/apja mirét nem zavarja el őt el? Ember.. az még pedofiliának is számít.. vagy nem? nem tudom, de akkor is durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!