Az osztályomban miért nem mutatnak felém egy csöppnyi tiszteletet vagy szeretetet sem a fiúk?
Még így az elején leszögezném, hogy nem vagyok egoista, van egy önképem ami arról szól, hogy szerintem normálisan nézek ki és a viselkedésem is teljesen normális, tehát ezzel a fiúosztálytársaimnak nem lehetne baja.
Az osztályomban még év elején próbáltam megismerni a fiúkat is, de nem ment, mert valamilyen oknál fogva egyszerűen elkezdtek olyanokat a fejemhez vágni, hogy "tehén" (53 kg vagyok és 167 centi) "ri*anc" (szűz vagyok és a fiúkkal teljesen normális módon viselkedek, semmimet nem rakom ki) meg "nyomorék" és hogy "semmire nem vagy jó". Engem ezek a dolgok nem érdekelnek, mármint amiket ők mondanak, de egy idő után már idegesít, mikor valamelyikük kigáncsol, vagy belém rúg (?). A legjobb barátom egy fiú, de ő nem abba a suliba jár mint én, és ezeket elmeséltem neki, a reakciója pedig a következő volt: azt mondta, hogy nem érti, miért nem lehet engem picit is tisztelni, ha már nem olyan vagyok, mint a mai legtöbb 15 éves: nem iszok, nem dohányzok, nem élek kábítószerekkel, nem rakom ki a melleimet. A haverjai, akiket én is ismerek és találkozni szoktam velük, ugyanezt mondják. Nem, nem öntömjénezésként írtam le ide mindezt, de úgy gondolom, mindez befolyásolja majd a választ, amit leírtok nekem.
15/L
állandóan visszaszólok valamit, de fizikai téren én egy hatalmas nulla vagyok :D
most jut eszembe, hogy amikor megpofoztam az egyik fiút amiért ler***ncozott, visszapofozott. ennyit erről :/
?
Nem értem, ez hogy jön ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!