"Gáz" vagy legalábbis furcsa dolog, hogy sokkal fiatalabbakkal barátkozom?
Én jól érzem így magam, csak kaptam, egy-két korombeli ismerősömtől pár megjegyzést, ezért is kérdezem, hogy van-e valami kivetnivaló ebben?
42 éves elmúltam, nőtlen, gyermektelen ember vagyok, aki belekonzerválódtam egy tizenévig tartó párkapcsolatba, ami tavaly véget ért. Mivel 26 voltam a kapcsolatunk kezdetén, röhejesnek tűnhet, de valahogy ugyanannak az embernek érzem magam, mint aki akkor voltam. (így már, túl a lelki dolgokon, hogy feldolgoztam a veszteséget - engem hagytak el) Szerencsémre jóval kevesebbnek néznek a valódi koromnál és azon vettem észre magam, hogy csupa 20-30 közötti sráccal lógok, velük barátkozom, a legidősebb is 34 éves, de a huszonévesekkel szeretek együtt járni klubokba, bulizni, stb. És ők is elfogadnak, nagyon jó kis baráti kör lettünk többükkel. Valahogy a korosztályombeliek majd mindegyike nős, család, gyerek stb. Engem meg valahogy most jobban érdekel - ha már így alakult - a szórakozás, sportolás stb. Komoly kapcsolatra sem vágyom, csajokkal szoktam talizgatni, van ez-az, de semmi komoly és nem is hiányzik. A kérdés csupán annyi, hogy más is volt már így, vagy nagyon fura dolog ez?
Szerintem ha 24-26 körüliek azok már nem hangzanak gáznak :)
De amúgy a kor az nem számít....De még is. :)
Tökéletes életed van, barátom.
Ne érdekeljen, mások szerint furcsa -e vagy nem.
Köszönöm az észrevételeket, leszögezem, hogy nem vagyok "pedomaci" :D :D :D mivel ezek haverságok, barátságok csupán, vonzódni a nőkhöz vonzódom :D
Mondjuk ennél a korosztálynál még fiatalabbakkal nem tudnék azonosulni, de az ilyen huszonéveik második, harmincas éveik első felében lévő emberkékkel nagyon jól megértjük egymást. Ma is buliba készülök velük :)
Szerintem ha meg mondjuk egy 18 éves csajt szednél össze az Neked nem lenne gáz(max a csajnak) :)
A lényeg érezd jól magad és ne érdekeljen hogy más mit is gondol!
Egyáltalán nem gáz! Én például 14 éves vagyok igen tudom,hogy még van mit tanulnom persze és ez igy jó,viszont nekem ez a véleményem. Személy szerint nekem van egy 28 éves barátnőm akit nagyon szeretek és benne bizok a legjobban,vele beszélek meg mindent és Ő se tatja gáznak azt,hogy én ilyen fiatal vagyok. A korkülönbség ellenére nagyon jol megértjük egymást és mi is elég gyakran járunk el együtt a városban ide-oda! .)
14/lány
# 7/7
Ajjaj :)
Friss hús és egyből egy csaj marja le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!