Régi, elhidegült barátság újraélesztésére van még esély?
Sziasztok!
17 éves lány vagyok, 11.-es. Az általános iskolás legjobb barátnőmmel az akkori ballagásunk után szinte teljesen megszkadt a kapcolatunk, 2-3 alkalommal beszéltünk utána, majd teljesen elidegenedtünk, annak ellenére, hogy egy iskolába járunk. Igazából az én hibám, mert az akkori baráti társaságunk sokszor hívott ide-oda, de soha nem mentem el, mert mindig volt ott sok olyan mber is, akinek a társaságát nem éveztem, nagyon nem tetszett ahogy viselkedtek. De ez sajnos azzal járt, hogy a jó barátnőimet is elvesztettem. Az említett lány, a volt legjobb barátnőm is eléggé megváltozott, de még mindig nagyon aranyos, ha találkozunk mindig köszön és mosolyog, meg néha beszélünk egy kicsit, pár szót, de csak mikor véletlenül összefutunk.
Arra gondoltam, hogy ha legközelebb találkozunk, elhívom valahova. De nem tudom, mit szólna hozzá, lehet, hogy neki már semmi kedve nincs velem találkozni, meg félek, hogy már beszédtémánk sem lenne annyi, a mostani legjobb barátait meg egyéb rengeteg barátját én nem is ismerem. De régen nagyon sokat jelentett nekem, és mindig szomorú leszek, ha látom, gondoltam egy próbát talán megér. Szerintetek? Hogyan hívjam el és hova? Gondoltam az állatkertre, vagy fagyizni, ezek nagyon bénák?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nekem 17 évesen MÉG sikerült a régi iskolás-ovis barátokkal újra felvenni a kapcsolatot. Bár nem lettünk újra legjobb barátok.
Ellenben 40 évesen már 2-3 év eltávolodás egy barátnak vélt emberkétől, örökre lemorzsolódás.
Sajnos a férfi-nő barátságok szűnnek meg gyakran, felnőtt korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!