Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi csináljak? Idiotak everywhere

Mi csináljak? Idiotak everywhere

Figyelt kérdés
Na szval. Van egy ex-baratnom akit ugy annyira sose birtam de azert baratkoztam vele, mert rajta kivul nem nagyon tudtam kivel. Neki volt egy csomó barátja igy én is megismertem sok új embert. De neha kibeszéltem őket egymásnak de csak olyanokat, h sztem csunya meg nem olyan okos, de az illetonek meg a forditottjat mondtam mert nem akartam megbantani. szval ezt ugy napi 2x 3x megcsinaltam és most 4 év után aszondtak h mivel én lek*vaztam(nem is ezt mondtam) oket meg ossze vissza hazudgalok nem akarnak velem baratkozni. mar az anyamat is bekuldtem a suliba de azok a nyomorekok a volt bnom partjatfogtak szoval megmondtam nekik a magamet. h tudnam ezeket leallitani! mer mar nagyon elegem van a nyomorekoskodásukbol

2014. ápr. 30. 22:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyébként a minimum az egy bocsánatkérés lenne.
2014. ápr. 30. 23:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát ez elég ciki...főleg az, hogy beküldted anyádat. Ez most komoly????? Sírok rajtad.
2014. ápr. 30. 23:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Csak egy kicsit ülj le, nyugodj meg és szállj magadba.

Gondold át, hogy mi is történt.Kicsit reálisabban

2014. máj. 1. 00:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát öregem k*rvára el vagy magadtól szállva....te voltál egy kétszínű dög és még te vagy felháborodva??!! Egy hülye p*csa vagy.
2014. máj. 1. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!