Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy barát elvesztése mivel...

Egy barát elvesztése mivel járhat?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom több éven át, úgy szerettem, mint a testvéremet. Egyszer összevesztünk, aztán más barátokat szerzett, és azt mondta nem akar velem többet együtt lenni (nem félreérteni). Úgy érzem senkim sincs. Se barátnő (de olyan igazi, nem csak hogy legyen...), se barátok (eddig nem is kellett...), se semmi. Egyedül érzem magam. 20 éves vagyok, most kezdek majd belépni a nagybetűs életbe, de már most félek. Nem akarok egyedül lenni, de nem is akarom magam körülvenni olyan emberekkel, akikkel nem érzem IGAZÁN jól magam.

Ő volt az egyetlen, akivel szinte egy húron pendültünk, ugyan azokat szerettük, csináltuk. Azóta megismertem új embereket, de senki még a közelébe se ér.

Mi lesz így? :/ (és kérlek ne az "úgy is találsz majd valakit" dumát nyomjátok, valami konkrétabbat szeretnék hallani.

20/f

2014. ápr. 28. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj annak hogy találták haverokat ha még közel sem barátok. Majd azok lesznek.
2014. ápr. 28. 22:15
 2/7 A kérdező kommentje:
de annyira nincs közös témánk, nem tudok arról beszélni amit szeretek mert nem érdekli őket, hogy az már unalmas. Csak a felszínes idióta témákról...
2014. ápr. 28. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyanaz mint eddig csak nélküle. A világ azért nem fog a feje tetejére állni. Bár ha engem kérdezel, ha arra képes volt venni a fáradságot, hogy elmondja:nem akar veled többet együtt lenni akkor azért még mindig számítasz neki valamennyire, máskülönben le se szarna. Ha tényleg barátság volt akkor ne hagyjátok már egy összeveszés miatt szarba menni az egészet.
2014. ápr. 28. 22:22
 4/7 A kérdező kommentje:
ő jelentette ki, hogy nem akar többet barátkozni velem. Most ezek után fussak utána, mint valami kutya? :/
2014. ápr. 28. 22:34
 5/7 A kérdező kommentje:
és könnyű mondani, hogy a világ megy tovább, ja megy tovább csak épp én érzem rohadtul sz*rul és elveszettül magam, így csak azt veszem észre hogy repül az idő, és mire észbekapok már évek telnek el...
2014. ápr. 28. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha évek óta barátok voltatok és egy összeveszés miatt nem kíváncsi rád akkor valószínűleg nem volt igaz barátod. Szerintem ne békülj ki vele, mert az ilyenek mindig hátat fordítanak a bajban.

Egyébként meg biztos, hogy jól tudnád érezni magad azokkal az új emberekkel akikkel megismerkedtél csak lehet jobban meg kéne ismerned őket.

2014. ápr. 28. 22:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Pedig sok választásod nincs. Vagy megpróbálod megmenteni a barátságotokat vagy hagyod, hogy az idő begyógyítsa a fájdalmad és majd talán találsz új barátokat. Lehet nem tetszik ez a közhelyes szöveg de attól még igaz.
2014. ápr. 28. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!