Miért nem mondja el mi van vele?
Van 3-4 közelebbi barátnőm de az elmúlt pár hónapban ... hogy is mondjam. Szóval már csak az a kínos csend volt/van meg közöttünk,de ennek ellenére szeretjük egymást,csak már nem beszélgetünk úgy különösebben semmi komolyról.
De egyik nap a(legeslegjobb) barátnőmnek rábukkantam a tumblrjáról,azon belül egy saját blogjára....És olyan dolgokat írt benne amiről soha nem beszél; vágdossa magát és folyamatosan depressziós,és burkoltan arról ír hogy érzi magát barátai közt/ otthon náluk milyen az élet... (eléggé negatívan) Az az igazság hogy éreztem hogy 2-3 hónapja csendesebb már nem beszél annyit,és amikor beszélgetni próbálok akkor is csak csendben mosolyog.
Annyira szégyellem magam hogy nem vettem észre mi van vele, de miért nem mesélte el? Pedig tudja hogy bennem megbízhat! És ha továbbra se mondja el ,akkor hogy 'vegyem' rá hogy megnyíljon felém?
:(
úgy érzem magam, mintha az én blogomat találtad volna meg...
KI VAGY?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!