Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem mondja el mi van vele?

Miért nem mondja el mi van vele?

Figyelt kérdés

Van 3-4 közelebbi barátnőm de az elmúlt pár hónapban ... hogy is mondjam. Szóval már csak az a kínos csend volt/van meg közöttünk,de ennek ellenére szeretjük egymást,csak már nem beszélgetünk úgy különösebben semmi komolyról.

De egyik nap a(legeslegjobb) barátnőmnek rábukkantam a tumblrjáról,azon belül egy saját blogjára....És olyan dolgokat írt benne amiről soha nem beszél; vágdossa magát és folyamatosan depressziós,és burkoltan arról ír hogy érzi magát barátai közt/ otthon náluk milyen az élet... (eléggé negatívan) Az az igazság hogy éreztem hogy 2-3 hónapja csendesebb már nem beszél annyit,és amikor beszélgetni próbálok akkor is csak csendben mosolyog.

Annyira szégyellem magam hogy nem vettem észre mi van vele, de miért nem mesélte el? Pedig tudja hogy bennem megbízhat! És ha továbbra se mondja el ,akkor hogy 'vegyem' rá hogy megnyíljon felém?

:(

2014. ápr. 24. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem olyasmi, ami kapcsán bárkinek is saját magát kellene hibáztatnia. Ellenben egy szakember talán tudná is, merre a kiút.
2014. ápr. 24. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Szégyenli előtted, meg fél, hogy elítélnéd, meg hogy esetleg már nem lennél a barátja, vagy nem akarja a nyakadba aggatni a saját bajait.
2014. ápr. 24. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
* / nehéz róla beszélnie esetleg, v ilyen helyeken hogy iskola meg lehet, hogy nem is akar ilyesmire koncentrálni, hogy még ott is a depis dolgokkal törődjön, ott inkább valami szépre szeretne gondolni.
2014. ápr. 24. 21:02
 4/5 anonim válasza:
50%

úgy érzem magam, mintha az én blogomat találtad volna meg...

KI VAGY?

2014. ápr. 25. 14:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat:)! Kedves utolsó,nem hiszem hogy az vagy akinek gondolod magad, ugyanis tudtommal a barátnőm nem gyakorizik:) (de ha szerinted nem így van,akkor írj privátban)
2014. ápr. 25. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!