Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Annyi hogy a suliban haverok...

Dávid.55. kérdése:

Annyi hogy a suliban haverok mindig kötekednek velem hogy így .. zi vagyok meg úgy valami jóó vissza vágós duma kéne amitől le mosódik a vigyor az arcukról mondtok pár jó óltást a . Zira ha rám mondják?

Figyelt kérdés
(persze nem veszem magara) de akkor is kicsit sz@rul esik azért mert kicsit vékonyabb a hangom és nem az a dörmögősebb
2014. ápr. 23. 19:01
1 2
 1/11 acelsziv ***** válasza:
100%
simul hozzá a beszólóhoz és búgj valami erotikusat a fülébe úgy, hogy a többiek is hallják. "Neked is jó volt a tegnap este bébi?" "Ma is te lehetsz a lány" :)
2014. ápr. 23. 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem, mi a sértés abban, ha valak ia saját neméhez vonzódik, olyan, mint amikor azt mondják "úgy dobsz mint egy lány".

De nem is ez a lényeg, vissza lehet olyat vágni, hogy "A barátnőd nem ezt mondta tegnap" meg ilyenek, persze te tudod, hogy reagálnának, meg mennyire karod megsérteni őket. Szerintem előbb-utóbb úgyis meg fogják unni.

2014. ápr. 23. 19:07
 3/11 anonim válasza:
100%

Az előző hozzászólókkal egyetértek, ez is egy megoldás.

Egy újabb lehetőség, hogy teszel rá. Velem ugyanez volt csak éppen lány vagyok, tehát leszbikusnak neveztek.

Tettem rá, mi közük van hozzá, kihez vonzódom vagy éppen kihez nem. Nem érdekel, ki mit gondol vagy mond rólam

Természetesen engem is dühített, ahogy gondolom téged is dühít, hogy ezt mondják rólad.

Tarts ki, jobb lesz. Tégy a legjobb belátásod szerint, de ha egyszer eldöntöd, hogy ez vagy az lesz a válaszod a piszkálásokra, akkor maradj meg mellette, mert ha kihátrálsz belőle, folytatni fogják.

sok sikert!

2014. ápr. 23. 19:14
 4/11 anonim válasza:
100%
Őszintén, haverok az ilyenek?:)
2014. ápr. 23. 19:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én röhögve közölném. Akkor ne nagyon pucsíccs be előttem. :D
2014. ápr. 23. 19:35
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Menj oda hozzájuk komoly tekintettel, állj az egyikük elé és mond az arcába vészjóslóan nyugodt hangon: tudok ám karatézni.
2014. ápr. 23. 19:40
 7/11 A kérdező kommentje:
igazság szerint nem vagyok az ezt ők is tudják csak ezzel kötözködnek a karatézós komentelőnek üzenem hogy 6 kemény éve thai boxolok
2014. ápr. 23. 20:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
XDD Akkor mondd azt.
2014. ápr. 23. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

mentem a haverommal a körúton , jött arra egy dinnyehordó srác meg a szőke nője, de olyan nő, hogy már a kocsikból is nézték, mert nagyon feltűnő volt.

a srác meg mellette mint egy díszmajom , kb úgy ment.

megyünk velük szembe a haverom úgy nézte a csajt, hogy még a nyála is kifolyt, a páviánnak sem kellett több egyből beszólt, hogy mit néző??

haverom meg pont arról híres, hogy csuklóból olyan oltásokat oszt, hogy meg sem tudsz szólalni.

erre elkezdi:

csak néztem a csajod és azon gondolkodtam milyen fejet vágna, ha meglátná hogy térdelsz előttem és nyalogatsz!!

a csávó olyan lett mint a paprika, úgy bevörösödött, a csaj meg nem leplezve az IQ szintjét, úgy elkezdett rajta röhögni, hogy már az nekünk volt kínos.

majd mindenki odébb állt, leszűrve a tanulságot e kis beszélgetésből.

2014. ápr. 23. 22:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük és ne is tekintsd őket haveroknak. Az ilyen emberek egyszerűen irigyek rád, akár a sportban, vagy tanulásban elért eredményeid miatt. Tehát magukat veled szemben kicsinek érzik, ebből kifolyólag megtalálnak mjnden lehetséges eszközt, mellyel neked fájdalmat okozhatnak. Én a helyedben teljes mértékben figyelmen kivül hagynám őket, s nem lógnék velük. Aki ennek ellenére is keresi a társaságodat, őrá épits nyugodtan, a többieket pedig felejtsd el. Te több vagy, mint ők, s ezt a buta emberek nem tudják feldolgozni. Ha tudok még segiteni, irj nekem bátran levelet. 21f
2014. ápr. 24. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!