Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy kéne odamenni hozzá és...

Hogy kéne odamenni hozzá és mit mondjak? Van valami jópofa, megszólításos duma?

Figyelt kérdés

Van egy srác a suliban, aki tetszik nekem és az egyik barátnőmnek is.

Ő a legjobb barátnőm, ezért "átadtam neki", hogy akkor legyen az övé. Neki úgyis volt már barátja, tudja hogy kell velük bánni.

A kérdés:

Azt mondtam neki, hogy megkérdezem mi a neve. Így legalább én is megismerkedek vele és őt is be tudom neki mutatni később.

Szóval egyik szünetben odamegyek hozzá és... mit mondjak neki, hogy ne legyek udvariatlan, vagy nézzen tök hülyének? :D

Szóval így kezdem, hogy: -Szia! Én xy vagyok. Téged hogy hívnak?

-ööö.. mi közöd hozzá?

Van valami jópofa, megszólításos duma? :)

2013. nov. 14. 12:06
 1/6 A kérdező kommentje:
A srác kb. 20 lehet, a barátnőm és én is 18 évesek vagyunk.
2013. nov. 14. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha igazán tetszenétek a fiunak,akkor õ menne hozzátok és nem forditva.

Jobb ha nem égeted le magadat,mert utána lehet nagyon fogod sajnálnipl.kinevet.Mondjuk attól is függ, milyen karakterü ez a srác.

2013. nov. 14. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:

"Ő a legjobb barátnőm, ezért "átadtam neki", hogy akkor legyen az övé. Neki úgyis volt már barátja, tudja hogy kell velük bánni."

Ekkora hülyeséget...

Amúgy a leírás alapján -amilyen konspirációt szőtök, és ahogy te még filozófiát is körítesz mellé, csakhogy elkerüld- én kb. 13-14et tippeltem volna rólatok, de 18at semmiképp.

lvl: óvoda.

Ha igazán tetszene vmelyikőtöknek a srác, akkor az lépne, és nem passzolgatnátok egymásnak a dolgot, és akkor lenne komolyabb indíttatásotok is, ami azért motiválna is benneteket a cselekvésre, magyarán: csak szórakoztok, és ti se tudjátok, hogy mi a fenét akartok.

2013. nov. 14. 12:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Mi is csak most láttuk meg, ebben az évben jött át másik suliból!

Ő még tuti h nem is látott meg minket, mert mi is idén csak 2-3× láttuk a folyosó másik végén.

2013. nov. 14. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Talán tényleg ugy kezd,/ha már mindenképp te akarsz odamenni hozzá,amit én nem tennék/ hogy bemutatkozol,és valóban megkérdezheted a nevét.Ha tényleg ugy reagál mint ahogy írtad,hogy mi közöd hozzá,akkor nincs kivel tovább beszélni.mert akkor tahó.
2013. nov. 14. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
az 5-ös vagyok.Kicsit bővebben leírom.Kicsit változott az elmult 15-20 évben az udvarlási,vagy inkább ismerkedési szokás.De az nem hiszem hogy változott volna,hogy ha valakihez odamész bemutatkozol.Alapvető inteligencia hogy visszaköszön,és ő is bemutatkozik,azaz elárulja a nevét.Innen már lehet esetleg belekezdeni egy beszélgetésbe.hogy Most jöttél átt másik suliból? és hogy érzed itt magad? esetleg bejárós vagy,vagy helyben laksz? Milyen zenei stilust kedvelsz? vannak itt régebbi barátaid,vagy ha lenne kedved néha beszélgetni,na persze nem facebbookon,hanem élőben akkor te azt szívesen vannéd. az a baj a mostani tizenévesekkel,hogy azt hiszitek hogy csak ugy lehet ismerkedni,hogy kivillantom a combikám vagy bepucsitok,ill. kidobom a fél mellem.Most kifejezetten nem rád értem kedves kérdező,mivel nem is ismerlek.Csak sajna álltalánosítok,hiszen élek és a szememmel látok.de visszatérve a pucsítós mellkivágós dologra. abbol kapcsolat sosem lesz.Talán egy igazi beszélgetéssel sokkal többre mész. És ne félj odamenni nem harap az a fiatalember.Ha össze nem is jösztök vele,attol még egy igazi fiu barátra szert tehettek.
2013. nov. 14. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!