Hogy kéne odamenni hozzá és mit mondjak? Van valami jópofa, megszólításos duma?
Van egy srác a suliban, aki tetszik nekem és az egyik barátnőmnek is.
Ő a legjobb barátnőm, ezért "átadtam neki", hogy akkor legyen az övé. Neki úgyis volt már barátja, tudja hogy kell velük bánni.
A kérdés:
Azt mondtam neki, hogy megkérdezem mi a neve. Így legalább én is megismerkedek vele és őt is be tudom neki mutatni később.
Szóval egyik szünetben odamegyek hozzá és... mit mondjak neki, hogy ne legyek udvariatlan, vagy nézzen tök hülyének? :D
Szóval így kezdem, hogy: -Szia! Én xy vagyok. Téged hogy hívnak?
-ööö.. mi közöd hozzá?
Van valami jópofa, megszólításos duma? :)
Ha igazán tetszenétek a fiunak,akkor õ menne hozzátok és nem forditva.
Jobb ha nem égeted le magadat,mert utána lehet nagyon fogod sajnálnipl.kinevet.Mondjuk attól is függ, milyen karakterü ez a srác.
"Ő a legjobb barátnőm, ezért "átadtam neki", hogy akkor legyen az övé. Neki úgyis volt már barátja, tudja hogy kell velük bánni."
Ekkora hülyeséget...
Amúgy a leírás alapján -amilyen konspirációt szőtök, és ahogy te még filozófiát is körítesz mellé, csakhogy elkerüld- én kb. 13-14et tippeltem volna rólatok, de 18at semmiképp.
lvl: óvoda.
Ha igazán tetszene vmelyikőtöknek a srác, akkor az lépne, és nem passzolgatnátok egymásnak a dolgot, és akkor lenne komolyabb indíttatásotok is, ami azért motiválna is benneteket a cselekvésre, magyarán: csak szórakoztok, és ti se tudjátok, hogy mi a fenét akartok.
Mi is csak most láttuk meg, ebben az évben jött át másik suliból!
Ő még tuti h nem is látott meg minket, mert mi is idén csak 2-3× láttuk a folyosó másik végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!