Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ex barátnőm megszült, ti...

Ex barátnőm megszült, ti gratulálnátok?

Figyelt kérdés

Sok konfliktusunk lett a múlt évben és befigyelt egy 3 személy is, szerintem ő tett keresztbe az egésznek, szerinte nem, egyszer leültünk beszélni, én kezdeményeztem, látszólag minden ok is volt a beszélgetés után.

Aztán után mindig csak én kerestem őt, kétszer írtam rá, az idő telt, karácsonyra semmi üzenet, semmi... Ő törölt facen, ez egyértelmű jelen volt, hogy hallani nem akar rólam többet... Én letiltottam, hogy éreztessem vele, hogy nem haltam bele.

Nah, most megszült... Ti ezek után gratulálnátok neki? Nem akarok tőle semmit soha már, de azért izgat a kérdés.

2014. ápr. 23. 08:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Benéztük, istenem. :) Nézd el.
2014. ápr. 23. 09:19
 12/27 anonim ***** válasza:
86%

ahát akkor nem kéne exezni..

egy barátnőm akivel már nem vagyunk jóban...

attól még hogy barátság kategória attól még lehetne egy volt párkapcsolatról szó, amiben úgymond a két fél barát maradt..

2014. ápr. 23. 09:28
 13/27 anonim ***** válasza:
55%
igen, felreertheto volt, meg akkor is ha baratsag kategoria...merthogy ferfi es no kozott is lehet baratsag, ha exek...akkor nem ciki, nekem jol esett volna attol is ha gratulal akivel annyira nem vagyok joban,de ez attol is fugg o miert haragszik rad ....
2014. ápr. 23. 09:29
 14/27 anonim ***** válasza:
28%
Á, de jót ír gondolkodó #14, 200%-ot neki!:)
2014. ápr. 23. 09:34
 15/27 anonim válasza:
72%

ezekután ne gratulálj neki!

viszont a töröllek facebookrol

letiltalak facebookrol stb

rohadt gyerekes dolog

2014. ápr. 23. 09:40
 16/27 anonim válasza:

bizony a 14. jól meg mondja!

csak, hogy válaszoljak a kérdésekre. nekem is volt egy jó barátnőm akinek sokáig tartottam a hátam..végül lebukott stb stb azóta igazából nem beszélünk ő balra én jobbra... nekem két gyermekem van, igaz Ő gratulált, karácsonyi szülinapi sms-ek vannak. De sosem hívott fel. én hívtam kb 3x, hogy mit csinálnak hogy vannak stb... de találkozni nem találkoztunk az elmúlt 4 évben.

ami történt akkor már nem érdekel, rég volt, elfelejtettem, túlléptem, ez volt 4 éve. felhívtam újra találkozunk és lesz ami lesz.

2014. ápr. 23. 09:43
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem. Meggyászolnám a kapcsolatot és elfelejteném, mintah soha nem is létezett volna.
2014. ápr. 23. 09:53
 18/27 anonim ***** válasza:
Majd ha random találkozol vele, és látod ott a gyerek akkor gratulálj.
2014. ápr. 23. 10:06
 19/27 A kérdező kommentje:

Ok, félre lehetett érteni... Így igaz. :)

Hm, egy faluban lakunk..., ezért is gondoltam rá. De egyszer láttuk egymást azóta, én kocsival mentem, ő állt kint és néztük egymást, de egyikünk sem intett, biccentett a másikunknak. Szóval jobb ez, ha hagyom, tényleg...

2014. ápr. 23. 10:12
 20/27 anonim ***** válasza:

Minek gratuálnál?

Mèg beszèlö visszonyba se vagytok.

Felesleges csak magadat járatod le magad.

Szerintem semmi fèlekèp ne tedd mert nagyon szánalmas lenne.

Ha beszèlnètek ès szèpen váltatok volna el akkor szerintem simán irhatnál egy üzenetet vagy valamit.

2014. ápr. 23. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!