Frappáns válasz kellene, mondanátok egy párat?
Nekem is ez jutott eszembe, te nem tudsz mit reagálni, és mástól várod, hogy megfogalmazzon egy választ, amit te aztán sajátodként kiteszel facebook-ra?
Nem akarj képmutató ember lenni, hamar lebuknál, hogy a valóságban mégsem vagy olyan frappáns és humoros. Légy inkább önmagad, az mindig kifizetődőbb!
Ugyan-ugyan, kell az ihlet. Szerencsésebb lett volna úgy kiírni a kérdést, hogy szeretne meríteni valamiből, nem konkrétan lemásolni, más szellemi tollaival ékeskedni. De hát ez a kor már csak erről szól. Önmagában az egész szituáció gáz az én szememmel, de nekik ez meg a fejlődésük része, egyszóval fontos. Bár, ha finom iróniának vesszük, a most futó selfie trend kifigurázásának, akkor egy későbbi, jó értelemben vett szarkasztikus humor alapja lehet a személyiségben. Tudom, csak belelátom, csak jól esett vázolni egy alternatív valóságot.:)
Mi már nem értünk ehhez.
A masik tukor nem birta a keped? Osszetorott?
Hasonlok, de probald megmozgatni a fantaziad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!