Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Frappáns válasz kellene,...

Frappáns válasz kellene, mondanátok egy párat?

Figyelt kérdés
A történet lényege, hogy egy ismerősömnek mondtam csináljon magáról egy tükrös képet, csücsörrel, tegnap csinált egyet és erre írtam "látom megmostad a tükröt" erre ő "nem ez egy másik tükör" erre a válaszra írnék neki valami vicceset. Segítenétek?
2014. ápr. 23. 07:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Eddig is értelmetlen a "párbeszéd", mit akarsz még?!!!!
2014. ápr. 23. 08:26
 2/6 anonim válasza:
A másik nem bírta a képedet? Lehullott róla a foncsor?
2014. ápr. 23. 08:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Viccesek vagytok, átvitt értelemben... Másrészt csak úgy mondom, más f**zával könnyű verni a csalánt, akarom ezzel kifejezni, hogy te más humorával, vicceivel akarsz jó fényben feltűnni, a társaság humortára lenni, nem vall túl komoly emberre. Habár már a szituáció sem az, hány évesek vagytok, 12?
2014. ápr. 23. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ez jutott eszembe, te nem tudsz mit reagálni, és mástól várod, hogy megfogalmazzon egy választ, amit te aztán sajátodként kiteszel facebook-ra?

Nem akarj képmutató ember lenni, hamar lebuknál, hogy a valóságban mégsem vagy olyan frappáns és humoros. Légy inkább önmagad, az mindig kifizetődőbb!

2014. ápr. 23. 08:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyan-ugyan, kell az ihlet. Szerencsésebb lett volna úgy kiírni a kérdést, hogy szeretne meríteni valamiből, nem konkrétan lemásolni, más szellemi tollaival ékeskedni. De hát ez a kor már csak erről szól. Önmagában az egész szituáció gáz az én szememmel, de nekik ez meg a fejlődésük része, egyszóval fontos. Bár, ha finom iróniának vesszük, a most futó selfie trend kifigurázásának, akkor egy későbbi, jó értelemben vett szarkasztikus humor alapja lehet a személyiségben. Tudom, csak belelátom, csak jól esett vázolni egy alternatív valóságot.:)

Mi már nem értünk ehhez.

2014. ápr. 23. 09:40
 6/6 Firedoom ***** válasza:

A masik tukor nem birta a keped? Osszetorott?

Hasonlok, de probald megmozgatni a fantaziad

2014. ápr. 23. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!