Ti hogy vagytok vele? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ha mondjuk van egy baráti társaságotok, ahol azt kezditek észrevenni, hogy egyre rosszabbul bánnak veletek, kezdenek beszólogatni, sértegetni stb. Nektek mi lenne az a pont, ahol már nem tűrnétek tovább? Mi az ingerküszöbötök ebből a szempontból?2014. ápr. 15. 02:35
1/5 anonim 

válasza:

pont igy erzek. az a pont mar reg eljott. mit kepzelnek maguktol, hogy ok a tokejek nekik barmit lehet?!??!?de megis kicsodak??
2/5 anonim 

válasza:

Az a pont függne attól, hogy tulajdonképpen mi is van. Mondjuk azt vétek lenne kihagyni, hogy megkérdezed, mi is a gondjuk.. Elképzelhető, hogy nem lesz rá válasz. ehet, hogy jobb vagy náluk valamiben és ilyen szánalmas és gyermeteg módon fejezik ki ezt az érzést magukban. Esetleg valaki telebeszélt egy "jó" beállított féligazsággal, hazugsággal a személyeddel kapcsolatban és amiatt fújnak. Egy tucat gyönyörű oka lehet! Sértegetést biztos nem tűrnék, méltatlan lenne. Próbálnám megbeszélni. Ha ezzel a próbálkozással is visszaélnének, kiforgatnák, akkor hagynám őket. Onnantól kezdve teljese egészében róluk szól.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A 2-es válaszoló igazán jól látja a helyzetet. Számomra csupán elég felfoghatatlan, hogy mégis mi van ebben a viccesen sértegetős stílusban, amiből már lassan egy külön kis kultúra kezd kialakulni. Nem értem, ha valaki valamiben jobb nálam, egyáltalán minek kell irigykedni? És miért lesz nekem jobb, ha sértegetem a másikat? Nem értem az összefüggést. Attól még nem leszek jobb a másiknál, ráadásul még meg is mutatom, hogy irigy vagyok és gyűlölöm a másikat. Most vagy én nem értek valamit, vagy tényleg nem szoktak még csak ideáig sem gondolkodni az emberek.
2014. ápr. 15. 11:05
4/5 anonim 

válasza:

Nos, nekem volt egy 3 tagból álló baráti társaságom, de az egyik csaj kezdett "főnökösködni" (nem tudok rá jobb szót). Konkrétan mindenre megsértődött, mindent elvárt tőlünk, kihasznált minket stb. Általában a társaság másik két tagját "ellenem fordította". Így én lettem az a személy, akit mindenki utál. Egyszer viszont (3 év után) megelégeltük az egészet, és amikor a lány elköltözött, akkor közösen "kiutáltuk". Tudom, hogy nem szép dolog, de azóta sokkal jobban érezzük magunkat, nem vagyunk feszélyezve, és szebben tenek a napjaink. Nálam (nálunk) ennyi volt a tűréshatár. 3 év.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Velem is kb. ez volt a helyzet.
2014. ápr. 15. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!