Az baj ha mindenki utál? (Többi lent! )
Akàrhol vagyok, a suliban, kint "csavargok" vagy èppen itthon ûlök, mindig csak az van, hogy kapom a negativumokat az arcomba. Ha kint vagyok akkor mindenki egyedûl hagy, akkor a szûleim azt mondjàk, hogy legyek itthon többet, ha meg itthon vagyok akkor meg az a baj. Suliban pedig szavakkal ès màskèppen is fenyegetni szoktak... Nem tudom mièrt van ez, de segitsèget szeretnèk kèrni tôletek, mert màr nagyon egyedûl èrzem magam. Màr arra is gondoltam, hogy öngyilkos leszek, mert nem èr semmit az èletem, ès ugyis jön a kistesom (utànpotlàsom), ès nélkûlem könnyebb lenne a szûleimnek. A vàlaszokat elôre is köszönöm.
14/F
akik azt írják, hogy szólj valamelyik tanárnak azt végig is gondolják, hogy olaj lenne a tűzre és még jobban szekálnák az árulkodásért, vagy csak egyszerűbb ezt leírni? bocsánat, de nem ez az első kérdés, ahol ehhez hasonló válaszokat látok.
az öngyilkosságot felejtsd el. nem megoldás. senkinek sem tennél jót vele. igaz, bátornak kell lenni hozzá, de még bátrabbnak kell lenni ahhoz, hogy szembe nézz az élettel.
nekem is nehéz,mert nincsenek barátaim. igaz, hogy dupla annyi idős vagyok mint te, de így sem könnyű. mondjuk engem nem fenyegetnek legalább. sajnálom a helyzetedet. azt tudnám javasolni, hogy próbálj meg közelebb kerülni a szekálók tagjaihoz úgy, hogy akkor beszélsz valamelyikükkel, amikor egyedül vannak. amikor kettesben tudtok beszélni. rá fog jönni, h gonosz dolog téged piszkálni és legközelebb talán kiáll érted
Ne vedd be.
OK:
Nem azért utálnak mert irigyek rád,hanem,azért mert valami inritáló dolgot csinálsz amit csak a csesztetéssel tudnak kimutatni.Nem tudom te melyik verzió vagy,de az én problémám az volt,hogy pl: szar vicceket mondtam,vagy a saját magamat kifigurázó vicceket mondtam VAGY hallgatok és nem kapcsolódok be a beszélgetésükbe.Próbáld meg őket szeretni.
MEGOLDÁS:
Nincs középút,vagy teljesen megszakitasz mindenkivel minden kapcsolatot (nem ajánlom),vagy úgy csinálod ahogyan kell.Mosolyogsz és az életed világosabb felét mutatod mindenkinek.Ne mutasd ki az érzéseidet,se a gyengeségeidet csak ha mást csesztetsz,mert azt szeretik az emberek (megröhögteted őket,valaki szivatásával)
Szomorú de ez van
Én megoldottam az ilyen jellegü problémáimat.
Ha igazi tippeket vársz és nem olyan hülyeségeket,hogy ''szólj a tanárnak,kérdezd meg tőlük,hogy mi bajuk van veled''(ettől mégjobban megutálnak mert ilyen érzéseket kelltettél bennük) irj rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!