Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mindenki átver, megver stb....

Mindenki átver, megver stb. Mit tegyek? Lent!

Figyelt kérdés

Na.

Ez az egész egy lánnyal kezdődött. Januárban, mikor már vége lett a téli szünetnek, jött egy új lány az osztályunkba. Először még mindenki teljesen kigömbölyödött szemmel nézett rá. Elkezdtünk vele barátkozni. Minden szép és jól ment, mikor bepasizott. Azzal a fiúval, aki a csaj pasija volt, nem voltam sose jóba. Mindig leégetett mindenhol, és teljesen beképzelt volt, csak nemtudom mire.... Mindegy. Szakítottak. A lány már 2 pasival is járt 2 hónap alatt. A volt pasija, aki egyfolytában piszkált, összejött az egyik legjobb barátommal. Már régóta legjobb barátom volt. Ma bedurvult a helyzet. Állítólag én tapadok rá. Pedig nem, hiszen legjobb barátom. Ma majdnem megvert a barátom pasija, mert tapadok rá. Nem sikerült. Mindenki engem akart verni, mindenki letámadott. Tanároknak szóltam, de nem tettek senkit. Már régebbi kérdéseimben írtam, hogy egy hazugság elterjedt. Ezt lassan már az egész iskola tudja. Mindenki megver, mindenki megaláz. Ma az egyik legjobb barátomról kiderült, hogy mikor meg akartak verni, akkor ott röhögött rajtam, magyarán sz*rban hagyott. Mit tegyek, hogy békénhagyjon mindenki?

2014. ápr. 4. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudnál átmenni másik iskolába? Jó kis barátaid vannak, nem mondom...

Engem is mindig kiközösítettek, tudom milyen rossz érzés :( Általánosban én szabályosan menekültem, vagy bujkáltam az osztálytársaim elől amég hazaértem. Gimiben már megpróbáltam visszaütni (több-kevesebb sikerrel), még végül máshol fejeztem be a gimnáziumot. Onnantól lett minden jó.

Amúgy itt ki milyen nemű?, mert nekem még a tied se világos, a barátod pasija meg eléggé félreérthető, ami így suliban azért elég szokatlan lenne...

2014. ápr. 4. 20:22
 2/6 Firedoom ***** válasza:

Hat amit az osztalyod csinal az a leheto legmelyebben elitelendo, botranyos, katasztrofalis. A vilagban mindig is voltak boszmek, de ez lassan tultesz minden hataron, az olyan barat aki cserben hagy, kinevet, azt hivjak "ellensegnek" de semmikepp sem baratnak.

Nem tudom, hogy mit kellene tenned, eleg rosz a helyzeted.

Amit tehetsz az, hogy tuleled, de azert azt mond meg, hogy hanyadikos vagy.

2014. ápr. 5. 13:29
 3/6 A kérdező kommentje:
fiú vagyok, 6.os
2014. ápr. 5. 22:14
 4/6 Firedoom ***** válasza:
hat akkor meg 2 eved van hatra, az eleg sok igy
2014. ápr. 5. 22:54
 5/6 A kérdező kommentje:
és holnap meg akar verni tesin, mikor 1 öltözöben vagyunk...
2014. ápr. 6. 10:14
 6/6 Firedoom ***** válasza:
Gondolkodom, jar az agyam, de most tenyleg nagy szarban vagy.
2014. ápr. 6. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!