Mit tudnék csinálni most?
A barátomnak már régebb óta van egy lány "haverja".
A csajnak nincs pasija (21éves), én 15 vagyok, a barátom 19.
A csaj nemrég felhívta, hogy segítsen neki valamit a gépén..
Így a barátom átmegy hozzá...
Mit csinálhatnék.? Megkérdezzem tole, hogy mi van most koztuk, vagy inkább szenvedjem végig halkan..? :/
lehet, hogy felfújom ezt a dolgot, de nem tudom, hogy mit tegyek.!
Segítsetek..
Tekintve hogy itt most a barátodon van a teher semmit nem tehetsz, azért Ő már 19, a csaj meg 20 is elmúlt, jócskán összeillenek korban is, Te még fiatal vagy eléggé.
Az első válaszadónak meg annyit, azért mert valaki már 20 elmúlt nem feltétlen fog 27-30évesekkel ismerkedni, csak és kizárólag. Lehet az a csaj pont olyan hogy nála fiatalabbat keres.
21F
Én bíznék a barátomban.
Miből gondolod, hogy nem csak a gépen kell valamit segíteni? A barátod adott okot a bizalmatlanságra (általában, vagy akár a csajjal kapcsolatban)?
Lány vagyok, és nekem is vannak fiúhaverjaim, szinglik is, nem szinglik is, vagyesen, és bizony volt már, hogy áthívtam egy nálam jobban hozzáértő havert, hogy nézze meg a gépem, mert valami furcsa rajta, és nincs pénzem szervízbe vinni. És nem szexuális ellenszolgáltatással fizetek a szívességért, hanem kávéval vagy sörrel :D A haverok nem azért haverok, mert bármit akarunk egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!