Nincs kedve valakinek beszélgetni?
Nagyon unatkozom, és mostanában elég sokszor van ez. Nincs kedve valakinek beszélgetni velem?
Ha írsz, üzenetben bővebben is írhatok magamról, amúgy egy 17 éves budapesti lány vagyok, szívesen beszélgetnék bárkivel, szinte bármiről. Barátom van, szóval nem ismerkedési céllal írtam ki ezt a kérdést. :)
Próbálom, de egész nap nem megy. :D
Filmet nincs kedvem nézni, tegnap annyira unatkoztam hogy 2-őt is megnéztem. Jelenleg is olvasok egy könyvet, de valahogy beleuntam, viszont be akarom fejezni! Csak valahogy nincs kedvem hozzá mostanában, addig meg nem akarok újba belekezdeni. Egész nap Beatles számokat hallgatok, de egy idő után ez is kezd unalmassá válni. Rajzolni egyáltalán nem tudok.
Most beszélgetős kedvemben vagyok, de 1-2 emberen kívül nem igazán akar velem senki sem kommunikálni. :D
A sétálás is jó ötlet, de egyedül nem akarok, és amúgy sincs túl jó idő. :/ Azért köszi.:D
És mi a baj azzal az 1-2 emberrel? :D
Ezek szerint nem túl jó kommunikációs partnerek neked. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!