Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valakinek nincs kedve beszélge...

Valakinek nincs kedve beszélgetni? (lehetőleg olyan, aki nem lép le 2 nap után! ) 12/l

Figyelt kérdés
Eléggé magányos vagyok. :(
2014. márc. 3. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem lenne :)
2014. márc. 3. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha van gondolatod is, és beszélgetni szeretnél, nem csak panasznapot akarsz tartani, akkor írj.
2014. márc. 3. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is magányos voltam a te korodba és unatkoztam. Én úgy kötöttem le magam hogy videojátékokkal játszottam. Tényleg kiemelkedő darabokkal. Onnan vannak a legszebb emlékeim :3

Akár MMORPG-vel. Ajánlom ezt neked is, mert sokkal jobb, izgalmasabb, hangulatosabb, kellemesebb mint egy olyan emberrel beszélgetni a neten akiről 50%az esélye hogy tényleg az akinek mondja magát. (És tarts 2 óránként minimum 20 perc pihenőt a szemednek, mert nekem attól ment tönkre hogy sokat bámultam a monitort,ésott tartok hogy az első padból nem látom szemüveg nélkül hogy a tanár mit ír a táblára)

De amúgy még azt is ajánlom hogy kezdj el valami hobbit. Akár sportot, akár zenei hangszert, akár bármi mást. Ugyanis a középsuliban különösen menők azok akik rendelkeznek a többiekhez képest valami extra adottsággal.

Sok sikert :D

2014. márc. 3. 19:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 12 évesen még internetem se volt mégis el voltam. Ha tudsz beszélgetni normálisan, akkor írhatsz.
2014. márc. 3. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!