Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most a barátaim? (szerintem nem )

Most a barátaim? (szerintem nem )

Figyelt kérdés
Van egy barátom aki nem is biztos hogy a barátom .Hárman vagyunk és busszal kell iskolába menni .Mindig egymás mellett ülnek és levegőnek néznek de ha ketten vagyunk vagyis egyikőjük nincs ott még beszélgetni sem akarnak velem.Mindig sugdolóznak meg minden ...:/ pedig próbálok valük beszélgetni.Az egyikőjük nyalizik a másiknak.Pedig az iskolában egymás felé sem néznek.Én mellettem ül egy lány vele eltudok hülyéskedni.Van 32 kecskéje mindig róluk beszl én meg figyelem.Ő a legjobb és egyben az egyetlen barátom:P. Azt nem értem hogy az a két lány mért nem barátkozik velem pedig jó barát vagyok.

2014. ápr. 2. 10:36
 1/3 A kérdező kommentje:
ja és mind a hármunk 11/L és a kecskés is :)
2014. ápr. 2. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogy lennének már a barátaid? Ha ketten vannak, akkor nem törődnek veled, ha egyikük nincs ott, akkor sem törődnek veled... semmi közöd nincs ahhoz a két lányhoz, ők nem akarnak veled barátkozni. Hagyd békén őket, fogadd el, hogy nem kedvelhet mindenki, akivel te jóban akarsz lenni.
2014. ápr. 2. 10:51
 3/3 A kérdező kommentje:
okés
2014. ápr. 2. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!