Most ez 12 évesen gáz?
Figyelt kérdés
16. kerületben lakom, zuglóba járok suliba, ami egy kicsit messze van, ezért kocsival visznek. A barátnőim pedig furcsán összenéztek, amikor megmondtam, hogy ezért nem megyek velük mekizni suli után. Aztán mindig oltogatnak, bénának találják a cipőm, mert 3 ezerért vettük, mert másoktól kapott, kinőt de jó minőségi ruhát hordok, és szinte mindenért. Néha cikiznek, aztán meg kedvesek. Most ez tényleg ciki? Hogy 12 évesen nem egyedül megyek a suliba, 3 ezer forint volt a cipőm, stb? Meg mindig azt mondják, hogy kövér vagyok ( 150 cm, 43 kg ), bénák a ruháim, mindig mindent elfelejtek ( pedig nem ), szerintük stréber vagyok, meg lúzer.2014. márc. 26. 23:05
2/6 anonim válasza:
Ez ellen nem tudsz igazából mit csinálni mivel még mindannyian gyerekek vagytok, és a piszkálódás sajnos megszokott közöttük. Mondjuk én biztos nem hívnám az ilyeneket barátnak. Ha tudsz barátkozz másokkal akik nem piszkálnak és megérdemlik, hogy barátjuk légy. Egyébként a leírtak közül semmire nem mondanám azt hogy gáz inkább itt is az van hogy ha valaki különbözik a többiektől akkor azt piszkálják.
3/6 anonim válasza:
nem veled van a baj, barátkozz másokkal
4/6 anonim válasza:
Hagyd rájuk. Ezek SWAG kis férgek. Egyáltalán nem ciki, én is ilyen cuccokban járok. És egyáltalán nem vagy kövér. Sz@rj rájuk magasról, ezek egyszerű kötözködős férgek.
5/6 anonim válasza:
Nem ciki, sőt...
Kifejezetten okos dolog, hogy 12 éves lányként nem egyedül mászkálsz Zuglóban.
Az öltözködés meg röviden: nem a ruha teszi az embert.
És pláne nem attól lesz egy ruha szép vagy csinos, hogy mennyibe került.
43 kilósan kövér? Könyörgöm, el ne hidd! Ezek csak nagyképű elkényeztetett csitrik, akik nálad SOKKAL kevesebbek, és ép pezért mindenáron le akarnak téged alacsonyatani.
Látatlanból is megmondom, hogy sokkal több vagy náluk! Sokkal jobb ember vagy, mint ők, többet fogsz az életben elérni, és gondolom, jobb barát is vagy.
Meg le merném fogadni, hogy külsőre is szebb vagy, mint ők.
6/6 anonim válasza:
Azok alapján amiket leírtál, ezek nem barátok, hanem inkább ellenségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!