22 évesen még lehet legjobb barátnőm?
Teljesen átérzem a helyzetet és azt kell, hogy mondjam, ne aggódj, persze, hogy lehet!
Nekem a gyermekkori barátnőmmel egyszerűen eltávolodtunk ,tartjuk a kapcsolatot, de már inkább csak egy barátomnak emlegetném, aztán a középiskolai legjobb barátnőmmel megszakadt a kapcsolat. Vannak barátnőim, illetve 2 nagyon közeli barátnőm is, de egyik sem tartott soha az egyetlen és utánozhatatlan legjobb barátnőének. Nagyon nagyon hiányzott mindig valaki, aki tényleg az én legjobb barátnőm lehet.
Aztán a munkahelyemen 3éve megismertem azt a lányt, akinél jobb barátnőt nem is kívánhattam volna. Imádom őt, már két éve nagyon erős a barátságunk és elmondhatom, hogy ő a legjobb barátnőm. Ő lesz a kislányom keresztanyukája is,minden nap beszélünk, mindent tudunk egymásról és ha egy napig valamiért mégsem hallanék felőle már nagyon hiányzik.
Kitartás, megtalál majd téged is A BARÁTNŐ.
:)
25l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!