Megunhatott a legjobb barátnőm?
Egy ideje alig találkozunk, mondjuk az a távolság miatt.
Ha találkozunk is folyamatosan egy sráccal telefonál,velem meg alig beszél.De elhív ide-oda,de szinte 2-3 szót beszélünk,mert amúgy telefonál.Örültem tegnap is hogy 2 hét után végre találkozhatok vele,mert van miről beszélni ehelyett telefonált,elmentünk Pestre azt mondta meghív sütizni,meg együtt leszünk.Aztán a sráccal akivel szokott beszélni azzal találkoztunk.Én meg már örültem,hogy tényleg velem akar lenni.
Mit tegyek,hogy vhogy magamra vonjam a figyelmét és velem foglalkozzon?
Szóból ért az ember:
Mondd el, hogy a múltkor rosszul esett ami történt, ha legközelebb is szeretne találkozni veled, akkor veled foglalkozzon. Tedd hozzá, hogy nem akarod korlátozni az életét, de ha veled tervezett programot, akkor mondja meg a srácnak, hogy később beszélnek/visszahívja, mert veled van most programja.
Ha ez nem megy, akkor ne erőtesd tovább szerintem, hagyd békében elsikkadni a kapcsolatot. (nem érsz rá, mással van programod)
Én is úgy veszem észre,hogy le se vagyok szarva.Viszont nem értem az okát,mert eddig minden rendben volt.Lehet hogy a srác miatt foglalkozik velem kevésbé.Nem tudom.De most nem fogom keresni.Bár ma reggel ráírtam,de megint csak nem válaszolt a kérdéseimre.Akkor hagyom egy kicsit.
Viszont amikor együtt vagyunk és tényleg rám szánja az egész idejét akkor annyira jól elvagyunk. Nem gondoltam volna,hogy ha egy pasi bejön a képbe ennyire levegő leszek.Nem ezt ígérte.
Viszont ha telefonálok vkivel amikor ott van ő is egyből féltékenykedik.
Vmilyen szinten szeret engem,mert akkor is féltékeny ha régebbi barátnőkkel elmegyek ide-oda.
Viszont érdekes az az,hogy régebbi bnőim akikkel nem szoros a kapcsolat inkább haveri,azok 100%-ig rám tudják fordítani az idejüket ha megbeszélünk vmit.
Akkor a legjobb barátnőm vajon miért nem? :/
De eddig is voltak pasijai és nem viselkedett velem így!!!
Azért nem értem,lehet a srác más vagy fogalmam sincs.De érdekes mód,ha együtt voltunk velem foglalkozott!!!
Aztán azért gondoltam,hogy rám unhatott,hogy inkább a pasijával beszélget.Érdekesebbé kéne tennem magam.
Eddig is voltak pasijai és érdekes mód nem telefonált velük annyit.Elég sokat foglalkozott velem olyankor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!