Elveszettem a legjobb barátnőm! Mit tegyek? (a többi lent)
Figyelt kérdés
a legjobb barátnommel régen nagyon jóba voltunk de most valahogy eltávolodtunk egymástól és azt hiszem azért mert egy másik lánnyal nagyon jóba lett és nagy hatással volt rá, konkrétan úgy néz most már ki a barátnom mint egy r*banc, nagyon megváltozott, nem akarok rá rosszat mondani de tényleg olyan és velem már alig van mindent azzal a lánnyal egyutt csinálnak és most nem azt akarom mondani, hogy neki nem lehet más barátja, hanem azt hogy rólam ne feledkezzem meg ha a legjobb barátnoje vagyok, vagyis már csak voltam :( és azt akartam mondani ezzel amit most leírtam, hogy nekem hiányzik már a barátnom és nem tudom hogy mit csináljak :( lécci segítsetek (remélem érthetoen leírtam)2014. márc. 24. 19:25
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt mar ilyen helyzet.En megmondtam a baratbomnek hogy gondolja ezt at mert o nem ilyen volt es visszajott hozzam
2/2 anonim válasza:
Velem ez másképp volt. Én voltam az, aki elhanyagolta. Nos,az én legjobb barátnőm (mai napig az)nem mondott semmit, mert úgy érezte boldog vagyok, megvárta ameddig összetörök, tulajdonképpen ott volt mellettem.
Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy lehet az is egy megoldás, hogy vársz, de az is, hogy megmondod a szemébe, amit érzel és amit tudsz na meg amit látsz/észrevettél rajta. Attól lesz valaki legjobb barát, ha 100%-ig megbízol benne. Ha megbíznál benne, elmondanád neki habozás nélkül, még mielőtt olyanná válna nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!