Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm kb. egy hónapja nagyon furcsa velem. Alig beszélünk, mindig egy másik osztálytársunkkal van. Rossz nézni ahogy ők jól elvannak, én meg próbálok másokkal lenni, hogy ne lássa rajtam hogy rosszul esik. Nem csináltam semmit, nem értem miért ilyen velem.2014. márc. 25. 20:45
1/5 anonim válasza:
Azt nem tudom megmondani, hogy miért ilyen veled, de jó lenne ha oda mennél hozzá és megbeszélnéd vele a dolgokat. Akkor hátha elmondja mi bántja, miért csinálja ezt. Vagy az is lehet hogy egy kicsit mással is szeretne lenni. Csak egy kicsit "elfajult" a barátságuk és hanyagol téged egy kicsit. Velem is történt már ilyen, nekem is rosszul esett. MEG KELL BESZÉLNI a dolgokat, mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
4/5 anonim válasza:
Mostanában én is hanyagolom a legjobb barátnőmet, mert nem hülyülünk annyit mint régen, energiavámpíroskodik, egyszerűen unatkozom mellette..:/
5/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam már vele beszélni de azt mondta hogy azért nem beszélt velem mert ma alig találkoztunk, és nem volt idő rá. Egyik osztálytársam megkérdezte és azt mondta neki, hogy én hanyagolom őt..
2014. márc. 25. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!