Van 2 barátom: Az egyik barátkozna velem, de a másik olyan mint ha "féltené" tőlem! Mit tegyek?
Mind 2-nek jó barátja voltam amíg össze nem barátkoztak...Utána még úgy 1 hétig tartott, de utána már nem barátkozott velem...SŐT a másik barátomat elkezdte "félteni" tőlem!Persze ő annak ellenére, hogy "féltette" tőlem a másik barátom próbált még mindig barátkozni velem, de az aki eddig "féltette" tőlem a barátnőm megtudta,hogy mi titokban barátok vagyunk és azt erőltette a vele, hogy mondja ki őszintén "Nem vagyunk barátok"...
Mostanában már nem annyira "félti" tőlem de azért még csinál olyanokat, hogy
-Ki vagy te, még sosem láttalak?
-Szia, lebegő levegő!
és sok más hasonló dolgot!
Őszintén mit kezdjek vele???!Én mind kettőjüknek akkarok a barátja lenni!!!
Őszinte válaszokat kérek!
U.I.:
Mind hárman lányok vagyunk!
Szia!
És az okát tudod, hogy mi történt? Hogy miért kezdte el "félteni" tőled??
Lehet hogy valami félreértés történhetett köztetek? Szerintem üljetek le, és hárman beszéljétek át kinek mi a problémája, és ha elég értelmesek, akkor mond el nekik hogy ez neked hogy esett, és mit éreztél..
Viszont az ellenségeskedés senki oldláról nem szerencsés, ha pedig a "féltés" továbbra is marad a másik lány részéről, akkor attól függetlenül légy velük kedves, és viselkedj szerintem a lelkiismereted szerint. Nekemis hatalmas megfelelési kényszerem van az emberek és főként a barátaim felé, ami nem minden esetben előny :P Úgyhogy megértem, főleg, hogy mind a kettejükkel jóban akarsz lenni.
Viszont ha a "féltő személy" nem engedi, hogy jóban legyél a másik lánnyal, szerintem akkor is barátkozz vele, főleg a az a másik lány is a barátod szeretne lenni. Elvégre ki ez a tiltó ember, hogy csak úgy parancsolgasson más embereknek??
Szerintem is beszéljétek meg!
Velem is történt egy hasonló dolog...
A lényeg hogy ne engedd hogy az a lány közétek álljon és elszakítson titeket és ha így viselkedik akkor nem érdemli meg azt hogy a barátod legyen!!!
Nem kell megfelelni neki ha tényleg barátok akartok lenni!!!De a lényeg hogy beszéljétek meg és utána... ahogy alakul!!!
Mindkét választ köszönöm!
Hétfőn beszélni is fogok velük!
Mondhatni...Beszéltem velük és az volt, hogy "békét" fogadtunk...De már kezdek kiesni a hatás körből:
Ma mind a 3 együtt játszottunk de mindig ők 2 szórakoztak meg nevetgéltek...Mint ha levegő lennék...
Na, ha sikerült velük beszélni, az haladás :)
Lehet próbálják éreztetni veled, hogy levegő vagy, de ne hagyd!! Nem vagy az!!!
Próbálj becsatlakozni hozzájuk, ha nagyon szeretnél velük jóban lenni.... de ha végképp nem megy, akkor a véleményem, hogy nem szabad erőltetni.
Én szurkolok Neked, hogy minden rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!