Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ilyen egy legjobb...

Szerintetek ilyen egy legjobb barátnő?

Figyelt kérdés
Már legalább kèt ève legjobb barátnők vagyunk. Az első èvben mèg minden jó vot. Közös programo, egymás mellett ültünk mindegyik órán. De most meg olyan más lett! Ès nèha úgy èrzem hogy kihasznál! Pèldául ha neki beszól az egyik osztálytársam akkor èn vissza szólok neki. De persze ő nem ha nekem szólnak be! Ès egyszer volt olyani is hogy ő ès az egyik barátja rajtam röhogtek. Olyan dolgokat is megszoktam tenni èrte ami neki jó de nekem már nem annyira ( megkèr rá) ez mèg nem baj csak az hogyha èn kèrek ilyet akk ő nem viszonozza.Pedig nekem is fontos lenne. Ès ő csak azèrt nem teszi meg mert neki nem jó. (Csak apró szivesèget kèrek)Nèha a suliban nem is vesz èszre! Mert akkor èppen egy mással van! Èn meg ott állok tök egyedül.De nem azt akarom mondani hogy minden percben velem legyen ! Viszont nèha nagyon jó fej mondjuk amikor ketten elmegyünk valahová de ha már más is jön akkor megint más lesz. Szerintetek túlreagálom??? Ha igen akkor hogy változtassak? 14/l
2014. márc. 20. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen barátnőm.A kapcsolatunk vége az lett,hogy elhanyagolt engem teljesen,nem törődött a létezésemmel sem,holott egy hónapja még a legjobb barátnők voltunk.Nagy eséllyel ő is ilyen lesz,bár ha esetleg elmondanád neki,hogy ez neked fáj,lehet segíthetnél a helyzeteden.Viszont ha megsértődne ezen,akkor már nincs mit tenni.Remélem segítettem valamit.
2014. márc. 20. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Amilyen a mosdó olyan a törölköző elvet kövesd.
2014. márc. 20. 21:01
 3/4 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. 2 éve jött egy új lány a suliba,és a legjobb barátnőmmel jóban lettünk vele,de kábé fél éve ők még jobban összebarátkoztak,és ki is szoktak engem beszélni a hátam mögött,pedig a legjobb barátnőmmel már 6 éve barátok vagyunk. Én mindig mindent elmondok neki,és ő mindig számíthat rám,de ő kibeszél engem,és mindig megtudom mástól. Én van,hogy nem számíthatok rá,és néha levegőnek néz a suliban is. Ha esetleg van kedved,akkor írj rivit,és beszélgethetünk! 14/L
2014. márc. 22. 14:16
 4/4 anonim válasza:
*privit
2014. márc. 22. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!