Mit csináljak vele? Annyira féltem! (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőm nagyon érzékeny típus és ha valami trauma éri 1-2 hétig is képes szomorkodni,folyton sír,depressziós... És hangulat indagozásai vannak. Sokszor bekattan,előfordult,hogy vagdosta magát stb. Kb 5-6 napig meg szinte semmi baja,nevet,boldog ,de utána megint 1-2 hétig kiborul.. Mind ez egy fiú miatt,és próbáltam neki tanácsolni,hogy nem érdemes egy ember miatt tönkretennie az egész életét,legyen boldog,nevessen,rengeteg ember szereti,de egyszerűen nem tudok rajta segíteni,és annyira félek,hogy egyik nap valami hülyeséget csinál és végleg elvesztem :'(2014. márc. 14. 19:29
1/1 anonim válasza:
Esetleg pszichológus, ha megbízik benne. Ingyenesen is állítólag igénybe lehet venni. Ha kiskorú, kell lennie az iskolájában, vagy valahol másutt a településén iskolapszichológusnak. Lehet h mániás depressziós, de ez csak sejtésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!