Minden barátnőmben nagyot csalódtam eddig, miért lehet? (hosszabb)
Nem tudom hogy ez miért van, de én is ezt csináltam már rengetegszer, hagytam hogy átverjenek és magamat néztem hülyének csak hogy ne kelljen szembesülni az átveréssel.
Ha "rendbe jöttek a dolgok" akkor az álhaver elterjesztett rólam bizonyos dolgokat, amelyeket megtudott rólam a kihasználós barátságunk során és soha többet nem keresett...
Valami oka biztosan van. És nem hiszem,hogy az,hogy mondjuk peches alkat vagy.
Véletlenül sem kötöszködésből de te is ember vagy,biztosan neked is van rossz tulajdonságod is.
Pròbáld átgondolni,hogy mi lehet a baj.
Lehet hogy már zavaròan kedves vagy. Nem tudom.
Engem idegesìtene egy olyan barátnò,aki elhiszi,hogy az ég zöld.
Az én legjobb barátnőm megmondja,ha hisztis vagyok,ha valamit nem jòl csinálok. Persze a megfelelő időben,a megfelelő mòdon.
Pont ezért is imádom annyira. Mindketten önmagunk vagyunk egymás előtt! Minden esetben!
A jobbik eset, hogy szimplán rosszul választasz barátokat. Ezen könnyen lehet segíteni, TUDATOSAN válassz olyat, akit nem kell megmenteni.
A rosszabbik eset, hogy te magad viselkedsz alárendeltként ("mindent eltűrsz"), lemondasz saját magadról, csak azért, hogy szeressenek. Ezzel viszont az a baj, hogy az embereket önmagukért kell szeretni, nem azért, mert segítenek vagy mer van pénzük. Ha te nem vagy önmagad, csak a pénzedet tudják kedvelni. Húzd meg a határaidat az elejétől, ne tűrj el mindent, ha adsz, csak annyit adj, amennyi nem esik nehezedre, azt viszont ne hánytorgasd fel (nekünk se!).
Ha valaki nem olyan, mint amilyennek szeretnéd, ne barátkozz vele, mert nem tud kibújni a bőréből. Akivel barátkozol, azt viszont fogadd el olyannak, amilyen. Akkor is, ha rossz.
Általában azok viselkednek így, akiknek nincs elég önbizalmuk, és azt hiszik, ki kell érdemelniük különböző szolgálatokkal, hogy szeressék őket. De ez nem így van.
Ami ennél nagyobb probléma: nem tudom, hány éves vagy, de a párkapcsolataidban ugyanezeket a hibákat fogod elkövetni. A pasikkal ugyanígy fogsz járni, te megteszel mindent, ők meg kihasználnak, mert hagyod. Ne hagyd! Legyél egyenlő rangú társ a barátságban és a párkapcsolatban is.
Aki pedig nem érdemli meg a bizalmadat, azt ejtsd.
3. vagyok
A helyzet itt se sokkal jobb, nekem alapból nincs melóm, a szerelem témát meg jobb ha hagyjuk. Lassan rájövök, hogy bármennyire is fárasztó tud lenni a család, senki másra nem lehet számítani. Hiába minden.
Amúgy jó nagy hülye vagy velem együtt, mert alápakolsz mindent a barátnak hitt ember alá. Megértés, törődés, anyagi dolgok feltétel nélkül, de minek. És a végén egy nagy büdös lószerszámot SE kapunk ebből vissza. Baromi szomorú. Néha nem tudom eldönteni, hogy elkeseredett, csalódott vagy dühös legyek emiatt. Esetleg így minden egyben. Gondolom tudnál te is hosszú ódákat zengeni róla, hagyjuk is.
Az jó, hogyha a szüleid szeretnk, ne bánd, hogy hazaköltözöl. Kicsit depizd ki magad, aztán kezdj újra munkát keresni. Mást nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!