EuroSky kérdése:
Szerintetek miért van ez a hirtelen hangulat változásom?
Figyelt kérdés
Mostanában az összes haveromat, barátaimat eltaszitom magamtól.. De nem is bánom.. Nem értem miért van ez. Új barátokat szeretnék szerezni de nem tudom, hogy kezdjek bele az új barátok szerzésében. Meg akarom mutatni a régi embereknek, hogy nélkülükis meg vagyok..2014. márc. 6. 23:26
1/4 anonim válasza:
Én már egyszer jártam így. Annyira megsértettek, hogy egyszerűen egyik percről a másikra nem kerestem őket, nem hívtam őket. Lettek mások. Nem volt egy hosszú és bonyolult folyamat.
2/4 anonim válasza:
Új barátokat szeretnék>Ja hogy őket is eldobd
3/4 anonim válasza:
Ugyan már! Nem kutyahűségről van szó. Kettőn áll a vásár. Úgy lehet, hogy jogosan keresne más társaságot.
4/4 A kérdező kommentje:
Tán azért akkarok új barátokat mert a régiek át vertek és vissza éltek a jószívűségemel... A hátam mögött mocskolnak és a szememben vigyorognak.
2014. márc. 7. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!