Az sértő ha azt mondom viccból valakinek h beles mesrt sokat eszik?
Figyelt kérdés
egyik barátomnak mondtam hogy beles és úgy megsértődött. mondjuk mindenen megsértődik o.O2014. márc. 5. 19:06
1/10 anonim válasza:
Mi egyik haverunk hívjuk így. Nem tudni honnan, de rajtamaradt ez a név. De nem zavarja :)
2/10 anonim válasza:
lány az illető? mert ők nagyon érzékenyek az ilyen beszólásokra.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen lány 14 éves mint én
2014. márc. 5. 19:40
4/10 A kérdező kommentje:
szerintem sincs semmi sértő benne de hát ő mindenen hisztizik -.-
2014. márc. 5. 19:42
5/10 anonim válasza:
Nekem nem esne jól...
Ha zavarja, akkor ne hívd úgy. Szerintem egyszerű.
21/f
7/10 A kérdező kommentje:
de ezen mi a sértő?
szerintem semmi olyan mincs benne -.-
2014. márc. 6. 22:08
9/10 Kriszpelló válasza:
En is tizennégy vagyok és lány . Igen is sértő ha azt mondod, mert azért lehet hogy nem ugy raktározza el a fejeben mint vicc , hanem mint sértés ! Képzeld magad a helyébe az ő szemszögéből ! Pláne akkor sértő ha annak is gondolja magát de elvárja hogy mások ''szépnek'' nyilvánítsák...
10/10 anonim válasza:
Nagyon sok lány önbizalomhiányos a súlya miatt (teljesen normális testalkatúak is), ezért bűntudatot érez, ha eszik. Gondolj bele, hogy érezhet, ha még ki is emeled, hogy mennyit zabál - ezzel mintha arra utalnál, hogy kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!