Felmérgeltem magam, úgy érzem jogosan viszont oda egy barát?
Velem egy korú barátnőm ha lehet azt mondani ma kiborította a bilit!
Úgy érzem hogy ő csak egy közönséget akar magának a személyemben.Engem sosem hallgat meg, viszont én hallgassam azt hogy hogyan ócsárol másokat!
Lenézi a testvérét azért mert megcsalta a férjét és hozzá költözött, de még a keresztlányát is bántja aki 6 éves ( a testvérének a lánya) itt borult a bili.
Azt merte mondani a kislányra hogy egy f**z hiányzik a s*ggébŐl!
Ez a stílus nekem nem jön be.
Közöltem vele hogy bezzeg a 24 éves lányod az szűz ugye? Aki minden héten mini szoknyába jár bulizni, és piával a kezébe pózolgat a közösségi portálokon! Szóval szó szerint így eljöttem, és egyáltalán nincs lelkiismeret furdalásom sem!
Egyszerűen elegem van hogy mindenkit lenéz, mindenkin röhögnek a lányaival együtt hogy kinek mi a testi hibája.
Ráadásul a férjével is úgy bánik mint a kutyával, elvileg részeg volt a férj, ritkán felönt a garatra, de ő tartja a családot mert ez a nő életében nem dolgozott, na és főzőt levest, a férj viszont kérdezte hogy hol van belőle a hús, a drága feleség pedig bele csipegte a levesbe a kenyérnek a héját, hogy ott van a hús egyed!
Úgy érzem hogy ilyen mocsadékra nem vagyok kíváncsi!
Ugye jól döntöttem??Vagy nincs jogom ehhez?
"barát"???
Milyen barát? Akit mocsadéknak titulálsz? Nem tudom, ő mit gondol rólad, de hogy te neki nem vagy barátja, az biztos. A magánélete meg az ő dolga, nem gondolod?
Jól. Az ilyet én egy senkinek hívom, és sosem lenne még ismerős kategóriába sem.
Ha a "megbánás" előadásával megjelenik nálad, nagyon hamar rázd le, és egyértelműsítsd, hogy soha a büdös életbe köszönöd de nem kérsz a társaságából.
Kedves második te mit olvastál el????!!!
Szerinted egy 50 éves nő beszélhet így egy kis lányról???
Hát csodálom hogy ilyen "értelmes" barátnőt eddig kibírtál.
Aki ilyen stílusban képes még egy gyerekről is beszélni, csak a mocskolódás meg kiröhögés megy neki, elmehet a..
Gyanítom téged is ugyanúgy kibeszéltek a lányával, mint mindenki mást.
Drága jó kérdező, ne fáraszd magad privát üzenetekkel, nem ismerkedem a neten, és amúgy se vagy az esetem...
Az üzenet küldője: áélkjhgfdsa
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: tegnapelőtt 22:13
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Felmérgeltem magam, úgy érzem jogosan viszont oda egy barát?
"2. vagyok, és még mindig nem értem, miért nevezed "barátnak"..."
Az üzenet szövege: Aberrált vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!