Nem tudom most hogyan tovább? mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval van egy barátnőm aki néha úgy viselkedik mint egy r*banc és kétszínűsködik is meg néha önző is.volt egy buli ahol úgy táncolt mint egy r*banc és ezt elmondtuk neki és azt hogy kétszínű meg mindent és most szerinte mi vagyunk a kétszínűek és kibeszéljük őt és hogy mi hülye k*rvák vagyunk.és ellenünk fordított két csajt.és elegem van mert én szeretem őt és kiszeretnék vele békülni de a többiek nem :( mit tegyek??2014. márc. 1. 19:37
1/3 anonim válasza:
Mégis, hogyan táncol egy r*banc?
2/3 A kérdező kommentje:
a pasijánál ált áés így mozgott a keze között meg rázta neki a seggét és mindenkinek behajolt.de ez nem lényeg.a problémára nincs tanácsotok? :((
2014. márc. 2. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!