Barántőm (17) szerelmes a tesitanárjába (40). A tanárnak felesége van és nem tud semmiről de ha tudná sem érdekelné. Lejjebb h mit gondoltok?
Figyelt kérdés
A bnőm 10.-es 2 éve tetszik neki a tanár. Állandóan sír ha nem látja vagy ha tesin valamit elront pl.:4-est kap és ilyenkor idegrohamot kap és bárkit "bánt" aki a közelébe kerül pl.: fejen dobja a hógolyóval.. A lánynak vagy túl jó a kedve ekkor csapkod mindig hogy figyelj rá vagy túl rossz (hógolyós eset). Mindig hangulat ingadozása van és sosincs normális állapotban. Gondoltam rá hogy van valami betegsége :/ Mit gondoltok?2014. márc. 1. 16:44
11/15 anonim válasza:
Hát elég gáz a barátnőd...orvosnál volt már?;)
12/15 A kérdező kommentje:
nem pszichológushoz sem akar menni..
2014. ápr. 4. 19:09
13/15 anonim válasza:
Lehet,hogy durva dolog,de talán egy büdös nagy pofon helyretenné..
14/15 anonim válasza:
egyszeruen...hmm mi is a forditottja a pedofilnak? na o olyan. ennyit a tanar ugyrol. az h hangulatvaltozasokon megy keresztul az azt jelenti h unatkozik sztem. lehet h feltunesi viszketegsege van. vagyis kozeppontban akar lenni. nekem volt egy simerosom aki megharapott a vallamon csak mer 'elloptam a tolltartojat' (viccbol) es o egesz normalis. sztem semmi baja. csak nem lett megnevelve de azt majd az elet rogos utja megteszi nyugi. probalj meg enekelgetni neki miko merges es miko eroszakos akk fogd le. jarj el onvedelem orakra akk tudni fogod h kell cisnalni.
15/15 A kérdező kommentje:
lehet xD akartam önvédelemre járni :D mindjárt itt a nyár remélem addig kiábrándul belőle ha nem akkor meg nem tom mit csinálok vele hagyom ha segítséggel nem megy boldoguljon egyedül.
2014. ápr. 16. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!