Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » B*z*s ha egy fiu a fiu haverjá...

B*z*s ha egy fiu a fiu haverjánál alszik?

Figyelt kérdés
egyik haverom áthívott magához és megkért hogy aludjak nála, de apám amikor mondtam neki leb*zizott meg mondta hogy s*ggbe k*ki is lesz stb, de semmi ilyen nem lesz nem vagyok meleg, és sztem ez nem b*z*s dolog, szerintetek? apámnak igaza van?

2014. márc. 1. 12:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
77%

Azt mondtad, a földön alszol. Hogyhogy mégiscelébe mèsz az ilyen helyzeteknek?

Lehet apád sejt valamit, és előbb utóbb tényleg lesz valami köztetek.

Na de akkor sincs probléma. A bzis dolgok miatt már csak a hülyék ítélkeznek!

2014. márc. 23. 07:55
 22/23 anonim ***** válasza:

Én a magam részéről meleg vagyok, de a barátaim nagy része hetero. És nem egyszer volt olyan, hogy egy hetero fiúval aludtam egy ágyban, és eszem hetedik ágában sem volt vele kikezdeni, vagy bármi.

Apád homofób, és hülye, ha engem kérdezel, te meg iszonyatosan kiváncsi. Ha komolyan félnél a haverodtól, és ettől az egész dologtól, akkor nem teremtenél szántszándékkal olyan helyzeteket, amik félreérthetőek. Szerintem, ha előhoz belőled érzéseket (márpedig szerintem előhoz), akkor próbáld ki vele, vesztenivalód nincs.

2014. márc. 23. 10:17
 23/23 A kérdező kommentje:
Ez a baratom eppen nem, de egy masik.az igen de o meg szerintem eselytelen vagy nem is tudom... de mar mindegy
2014. márc. 24. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!