Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » B*z*s ha egy fiu a fiu haverjá...

B*z*s ha egy fiu a fiu haverjánál alszik?

Figyelt kérdés
egyik haverom áthívott magához és megkért hogy aludjak nála, de apám amikor mondtam neki leb*zizott meg mondta hogy s*ggbe k*ki is lesz stb, de semmi ilyen nem lesz nem vagyok meleg, és sztem ez nem b*z*s dolog, szerintetek? apámnak igaza van?

2014. márc. 1. 12:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%
Apáddal valami nincs rendben...
2014. márc. 1. 14:59
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
apád ezzel elárulta magát, hogy 2 fiú kapcsolatában mindjárt erotikus tartalmat lát. ez őt nagyon frusztrálja, hogy ezt nem élheti meg. a pszichológiában projekciónak hívják. rád vetíti ki vágyait, amit ő nem tudott/nem mert régebben megélni. azért lát bele 2 fiú kapcsolatába erotikát, mert ő erre vágyik, ez izgatja a fantáziáját. édesapád látens meleg, és nem fogadja e saját magát, ezért van homofób megnyilvánulása. Javaslom számára egy pszichológus felkeresését, hogy ezt a belső konfliktust fel tudja oldani.
2014. márc. 1. 15:27
 13/23 anonim ***** válasza:
94%

Dehogyis, én meg a legjobb barátnőmnél szoktam néha aludni, sőt úgy hogy egymás mellé van tolva két ágy. Na most akkor mi leszbik vagyunk? :D

Apád látens meleg, ezért jut mindenről ilyesmi eszébe.

2014. márc. 1. 15:32
 14/23 anonim ***** válasza:
Dehogy b*zis:DDDDD Én lány vagyok , de sok fiú barátom van akik alszanak egymásnál és egyik se b**i
2014. márc. 1. 15:43
 15/23 anonim válasza:

dehogy b*zis.

rengeteg srác alszik egymásnál, ez tök természetes.

legjobb barátaimmal együtt is alszom néha, akk sincs semmi.

2014. márc. 1. 16:44
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én tankolás után be sem megyek fizetni, ha nem nő van a kasszánál, mert az búzás. Inkább fizetés nélkül elhajtok!
2014. márc. 1. 20:15
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Na, nálunk is volt pár ilyen.

Legjobb barátommal akivel jóban-rosszban együtt voltunk sokszor aludtunk egymásnál tizenévesen is. Nekik volt egy külön kis házuk amit sokszor kiadtak, de volt olyan hogy üresen állt. Sokszor volt hogy egy-egy buli után nem mentem haza, hanem odamentünk és még kockultunk vagy bevágtuk a szunyát. Volt olyan nem is egyszer hogy a bátyja és annak a haverja 1 órával később beállítottak szintén egy buliból ott aludni. Sokat aludtam ott különböző okok miatt, de egyszer sem volt semmi meleg dolog. Szüleim is tudták hogy ott vagyok, mégse gondoltak ilyenre.

Ő is aludt nálunk, volt olyan hogy félt hazamenni,mert az apja full részegen verte otthon a családot. Ezért ő olyan este 11 és éjfél között hívott fel hogy nincs hol aludnia, és nem-e jöhet be. Természetesen beengedtem és gyorsan megágyaztam neki, majd másnap együtt mentünk suliba.(Hozzá kell tenni, hogy tél volt és nagyon hideg. Amúgy nyáron nem egyszer aludt az utcán, hiába mondtam hogy jöhet hozzánk nyugodtan bármikor, szüleim is szívesen látták.)

Eddig senkinek se jutott az eszébe ezek alapján hogy bármi b*zisat csináltunk volna, és nem is történt semmi. Apud egy kicsit sokat gondolkodik hülyeségeken.

2014. márc. 1. 20:29
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
figyelj szerintem semmi meleg nincs benne ha egymásnál alszotok. csak a macso pasik gondolják. ne foglalkozz apád elszexualizált megnyilvánulására,
2014. márc. 2. 22:53
 19/23 anonim ***** válasza:
52%

Fúj milyen apa lehet az ilyen?

Undorító....

És egy mocskos homofób.

2014. márc. 21. 03:40
 20/23 A kérdező kommentje:
De amugy nem olyan nagyon durvan b*zizott le nevetett meg minden, de ereztem hogy komolyan gondolja xdd de am amikor a gyereknel aludtam egy agyba aluttunk vagyis ikyrn kihuzhato kanapen, es egyszer este arra kelek hogy en az oldalamon fekszek a fal fele ő meg baromi kozel hozzam a farkával. Felem xDDDDDDDD itt anyiira furcsaltam hogy ibkabb gyorsan vissza aludtam reggel fogtam fel hogy milyen helyzet volt xD
2014. márc. 23. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!