Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek jól tettem?

Szerintetek jól tettem?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek van már barátja. Én pedig azt hazudtam, hogy nekem is van, mert olyan rossz érzés, hogy neki van nekem meg még nincs.
2014. febr. 28. 13:34
 1/5 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet de ő nem hazudta azt. Ez elég gáz!
2014. febr. 28. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Megértelek! Nem gond, csak ne derüljön ki, hogy még sincs :)
2014. febr. 28. 13:37
 3/5 Angelik@ ***** válasza:
100%
Nagyobb problémának tartom hogy ezt szégyellnivalónak tartod, mint a füllentést. :)
2014. febr. 28. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Megértelek, hogy milyen rossz neked, de nem tetted jól. Előbb-utóbb úgyis kiderül, és az nem fog jót tenni a barátságotoknak. De ha tényleg igaz barátok vagytok, nem is kellett volna hazudnod neki, és nem is tudnál, mert a barátnőd annyira ismerne, hogy észrevenné...
2014. febr. 28. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem, hogy ezt tetted és nem ítéllek el érte, de szerintem nem jól tetted. (mégha ez apróság is és senkinek nem okozol vele bajt)

Azért gondolom azt, hogy nem jól tetted, mert ha hozzászoksz az apró hazugságokhoz később annál könnyebben fogsz ismét füllenteni, hazudni. Észre sem veszed és hazugságokkal veszed körbe magad, lesz olyan amit még el is hiszel. Ez azért van, mert könynebbnek találod a hazugságot, mint felvállalni azt ami van, szembenézni az igazsággal. Ez valóban nehéz, és sokszor könnyebb a füllentés. De hosszú távon az igazság felvállalása hidd el jobb döntés. Hidd el én is ugyanabban a cipőben jártam, mint most te, de törekedj az igazságra. Ezt jó szándékkal írom.

2014. febr. 28. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!