Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Adnátok neki még egy esélyt?

Adnátok neki még egy esélyt?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel egyik napról a másikra távolodtunk el egymástól. 5 hónapja találkoztunk utoljára, akkor azt mondta, hogy majd keres, de azóta sem keresett. Addig kb. havonta találkoztunk, telefonon, emailben tartottuk a kapcsolatot, ha nem tudtunk személyesen találkozni. Most - 5 hónap után - kaptam tőle egy emailt, érdeklődik felőlem. válaszolnátok neki a helyemben?
2014. febr. 26. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Én válaszolnék.
2014. febr. 26. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:
De akkor te sem írtál neki?
2014. febr. 26. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy válaszolnék. Tudod egy barátságba nem csak az egyik keresheti a másikat. Attól, hogy úgy váltatok el, hogy ő keres, még nyugodtan kereshetted volna őt. A barátságba mármint az igazi barátságba nincsenek ilyen megkötések.
2014. febr. 26. 13:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, mert kissé megsértődtem azon, hogy mikor személyesen akartam vele találkozni azt mondta, hogy nagyon el van foglalva és nem ér rá velem találkozni. Időt akartam adni neki, de nem gondoltam, hogy ennyi idő után még barátkozni akar.
2014. febr. 26. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Válaszolhatsz persze, csak tudnod kell helyén kezelni ezt a "barátságot". Nekem is van ilyen (most nevezzem barátnőmnek?) barátnőm, mindig megígéri hogy keres, meg elmegyünk ide-oda, aztán eltűnik. Ha ír vagy összefutunk, tudok vele mosolyogva beszélgetni, de nem várok el tőle olyan dolgokat mint egy baráttól és én sem adok magamból annyit mint egy barátnak. :)

De mi már hosszú ideje vagyunk így, nem tom hogy nektek van-e esélyetek visszaküzdeni magatokat barátsággá és hogy akarod-e.

Nem kell a nyakába borulni, de attól még visszadobhatsz egy e-mailt szerintem.

2014. febr. 26. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze, válaszolj neki :)

lehet hogy voltak ennek okai, nem tudhatod majd kiderül.

Én is hónapokig nem beszéltem a legjobb haverommal mert mindketten máshol vagyunk, máshol dolgozunk, más felé dobott minket az élet, de pár napja beszéltem vele és kiderültek dolgok hogy ő miért nem tudott keresni. Persze én is mocskosul elfoglalt voltam de lényegében az ilyen dolgot megkell érteni.

2014. febr. 26. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!