Szerintetek baj az ha tetszik egy fiú és nem merem meg szòlitani?
Figyelt kérdés
A baràtaim szerint igen mi a ti véleményetek erről?2014. febr. 20. 17:16
1/3 anonim válasza:
végül is ez relatív, manapság már eléggé felcserélődtek a szerepek, és nem a fiúk kezdeményeznek, ami nem túl jó
egyébként meg simán oda mehetsz hozzá, beszélgettek, abból le tudod szűrni hogy hogyan tovább (:
2/3 anonim válasza:
Én évek óta szerelmes vagyok egy lányba. Viszont ha közte és a GTA 5 között kéne választanom nem kérdés hogy mennék GTA-zni. Szóval inkább hagyom a fenébe, mert nálam jobbat érdemel...
3/3 anonim válasza:
kocka:)
Amúgy én se merek soha odamenni ahoz aki tetszik, inkább várok hogy elmúljon.
De ha ennyire tetszik neked akkor kezdj el beszélgetni vele, ha látod hogy nem jönne össze akkor hagyd, ha jól elvagytok akkor minden rendben:)
Próbáld csak meg végül is mit veszíthetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!