Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy szerezzek magamnak barátot?

Hogy szerezzek magamnak barátot?

Figyelt kérdés

Nem sok igényem van csak hogy személyesen is találkozhassak vele!

Jelenleg mivel magántanuló voltam így emberi ismerőseim száma (szüleimet is beleértve) kevesebb mint 10!

Kocsmát messziről elkerülöm!

----------------------->

Hova menjek barátkozni és hogy kezdjem az első benyomást?

2014. febr. 19. 23:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kérdező: üzenetet küldtem Neked privátban.
2014. febr. 20. 10:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Miért voltál magántanuló?

Miért nem mozdultál ki eddig gyakorlatilag sehová?

Az, hogy valaki magántanuló, még nem zárja ki, hogy legyenek barátai.

2014. febr. 20. 11:11
 13/16 A kérdező kommentje:

#10-es válaszolónak: Tudom milyen agresszívnak lenni mert volt szerencsém megtapasztalni!

És ha börtönbe akarnak zárni sportáraid miatt mert belerángattak olyan ügybe amiből te ki akarnál maradni meggondolnád barátaid e az ilyen ember!

#12 válaszolónak: Azért voltam magántanuló mert társadalomba való beilleszkedési problémáim voltak! Pontosabban embergyűlölő voltam.

Azért nem mozdultam ki mert a tanulmányaim lekötöttek utáltam az embereket és nem volt hova mennem.

Magántanulósságom miatt ki voltam közösítve minden csoportból!

2014. febr. 20. 11:33
 14/16 anonim válasza:
Ezt úgy írod mintha mások hibája lenne hogy (mondjuk ki) antiszoc illetve magántanuló voltál. Én azt ajánlom hogy kezdjél el egy csapatsportot valami egyesületnél vagy pedig biztos van a városodban valamiféle szakkor (rajz, zene stb). Járjál emberek közé különben nem fogsz megváltozni
2014. febr. 20. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a tanulmányai lekötik az embert valamilyen szinten, attól még nem utálja az embereket. Érdekes viselkedés.
2014. febr. 20. 17:39
 16/16 A kérdező kommentje:

Tudod mi a legrosszabb a világon?

Amikor az emberi hülyeség az emberi kitartással társul!

Nem az volt a kérdés hogy miért nem szereztem magamnak barátokat, hanem az hogy: Hogy szerezzek magamnak barátot!

Vannak problémák amikkel szembe kell nézzek, csak nem tudom hogy hogy oldjam meg! Ebben kértem külső segítséget mivel hosszú ideje tanácstalan vagyok.

2014. febr. 20. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!