Hogy szerezzek magamnak barátot?
Nem sok igényem van csak hogy személyesen is találkozhassak vele!
Jelenleg mivel magántanuló voltam így emberi ismerőseim száma (szüleimet is beleértve) kevesebb mint 10!
Kocsmát messziről elkerülöm!
----------------------->
Hova menjek barátkozni és hogy kezdjem az első benyomást?
Miért voltál magántanuló?
Miért nem mozdultál ki eddig gyakorlatilag sehová?
Az, hogy valaki magántanuló, még nem zárja ki, hogy legyenek barátai.
#10-es válaszolónak: Tudom milyen agresszívnak lenni mert volt szerencsém megtapasztalni!
És ha börtönbe akarnak zárni sportáraid miatt mert belerángattak olyan ügybe amiből te ki akarnál maradni meggondolnád barátaid e az ilyen ember!
#12 válaszolónak: Azért voltam magántanuló mert társadalomba való beilleszkedési problémáim voltak! Pontosabban embergyűlölő voltam.
Azért nem mozdultam ki mert a tanulmányaim lekötöttek utáltam az embereket és nem volt hova mennem.
Magántanulósságom miatt ki voltam közösítve minden csoportból!
Vannak problémák amikkel szembe kell nézzek, csak nem tudom hogy hogy oldjam meg! Ebben kértem külső segítséget mivel hosszú ideje tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!