Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sajnálom, ám nem merek ráírni?...

Sajnálom, ám nem merek ráírni? (lent)

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem a neten egy hasonló érdeklődési körű fiúval és kb. 2 hónapon keresztül, de rengeteget beszélgettünk. Egy idő után viszont túl sok volt, és hiába mondtam, hogy dolgom van, stb. akkor is mindig írogatott. Volt egy elég depis hetem, és mérges is voltam, így váratlan idulattól vezérelve letiltottam. Már a napokban bántam, azonban már nem mertem visszacsinálni. Most fél évre rá viszont rá szeretnék írni, viszont nem merek. Mert csak úgy írjam neki: Szia! Bocsi, hogy fél évre letiltottalak.... Ez nem lenne valami normális. Már egy egész szép bocsánatkérő levél is összeállt a fejembe viszont nem merek, hogyan kezdeményezni. Egyáltalán megbocsájtana? Elég szépen elvágtam magam, de nagyon sajnálom. Meg igazából eléggé rossz volt a nyomulása miatt, mivel régebben, volt egy hasonló helyzetem és akkor már a telószámom kéregette stb.

2014. febr. 18. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nyomult, akkor miért akarod ujra felvenni vele a kapcsolatot? Nem hiszem, hogy lenne értelme.
2014. febr. 18. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem írj rá. Veszteni nem veszthetsz semmit.
2014. febr. 18. 21:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért, mert ahhoz meg túl jóba voltam vele, még akkor el is tudnék képzelni belőle valamit, csak akkor pillanatnyilag eléggé "bosszantott"
2014. febr. 18. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Írd azt, hogy: "Helló. Szóba állsz még velem?" Itt megkapot a megfelelő választ (vagy semmit) és akkor írhatod neki, hogy ne haragudjon, de az elmúlt fél évben nagyon húzos időszak volt és nem volt időd megfelelő energiád fektetned ebbe a kapcsolatba, de most már minden rendben és szivesen folytatnád ott, ahol abba maradt.

Írjál rá minden képpen.

2014. febr. 18. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!