Gondjaim vannak a barátnőmmel. Mit tegyek? (többi lent)
Akivel gondom van:F Akivel összevesztem:L
Már régóta vagyunk barátok F-el,általános suli alsó tagozatjától kezdve.Ötödikben azzal a lánnyal kezdtem jóba lenni(L)akit eddig utáltam,legjobb barátnők lettünk.L egyre többet járt el 16 évesek közé bulizni a báttyával.Kipróbálta az alkoholt,a füvet,12 évesen...Egyre távolodtunk egymástól,összevesztem vele mert összejött egy 16 éves fiúval aki kihasználta (ő ezt nem látta).F ekkor még nem szerette L-t,de miután vége lett a barátságunknak L-el,hirtelen jóba lettek.Most hetedikes vagyok és ők azóta is nagyon jó barátok,de nagyon gyakran összevesznek.L-ről tudni kell hogy sosem kér bocsánatot és ezt be is vallja.Mindig eléri hogy nevessen valamin F és kibéküljenek bocsánatkérés nélkül.F-nek én és L is a legjobb barátja,ezt meg is értem,de amióta nem vagyok a barátja L-nek eléggé ki van közösítve és ezért folyton F nyakán lóg.Ilyenkor én nem megyek oda mert tudom hogy engem is zavar amikor ott van amikor F-el beszélgetek.Ő ezt egyszerűen lesz@rja és csak azért is odajön.Mostanában gyakran lettem félreküldve,hogy most rosszul érzi magát L és had vidítsa fel F.Azt vettem észre hogy egyre jobban eltávolodok F-től aki nagyon fontos nekem,nem hív el sehova,amikor én hívom nem ér rá,ha nem vagyok olyan vicces mint L akkor letoj.Nem tudom miért csinálja...Nem ő az egyetlen barátom és nem is a legjobb,ő ezt tudja,de fontos nekem.Mit tegyek?Házim kész,holnap nincs suli,tanultam már,nem vagyok netribi,a szilvás buktát és a pálinkát most köszönöm trollok,de kihagyom!
Én hasonlóképpen veszítettem el a legjobb barátnőmet 9.-ben, szerintem rosszabb volt, mint egy szakítás akármelyik eddigi pasimmal. Ha fontos Neked, akkor állj a sarkadra és ne engedd, hogy Te maradj kívül. Szervezhettek közös programokat, ha nem leszel jóban L-lel, akkor az problémás lehet. Ha nem mész oda, amikor a nyakán lóg, akkor kizárod magad a dologból és a saját döntésedből leszel Te a harmadik.
Ha nem ő a legjobb barátod, akkor lehet, hogy csak el kell engedned, mert ezzel állandóan megbánt. Hülyén viselkedik Veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!