Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Gondjaim vannak a barátnőmmel....

Gondjaim vannak a barátnőmmel. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Akivel gondom van:F Akivel összevesztem:L

Már régóta vagyunk barátok F-el,általános suli alsó tagozatjától kezdve.Ötödikben azzal a lánnyal kezdtem jóba lenni(L)akit eddig utáltam,legjobb barátnők lettünk.L egyre többet járt el 16 évesek közé bulizni a báttyával.Kipróbálta az alkoholt,a füvet,12 évesen...Egyre távolodtunk egymástól,összevesztem vele mert összejött egy 16 éves fiúval aki kihasználta (ő ezt nem látta).F ekkor még nem szerette L-t,de miután vége lett a barátságunknak L-el,hirtelen jóba lettek.Most hetedikes vagyok és ők azóta is nagyon jó barátok,de nagyon gyakran összevesznek.L-ről tudni kell hogy sosem kér bocsánatot és ezt be is vallja.Mindig eléri hogy nevessen valamin F és kibéküljenek bocsánatkérés nélkül.F-nek én és L is a legjobb barátja,ezt meg is értem,de amióta nem vagyok a barátja L-nek eléggé ki van közösítve és ezért folyton F nyakán lóg.Ilyenkor én nem megyek oda mert tudom hogy engem is zavar amikor ott van amikor F-el beszélgetek.Ő ezt egyszerűen lesz@rja és csak azért is odajön.Mostanában gyakran lettem félreküldve,hogy most rosszul érzi magát L és had vidítsa fel F.Azt vettem észre hogy egyre jobban eltávolodok F-től aki nagyon fontos nekem,nem hív el sehova,amikor én hívom nem ér rá,ha nem vagyok olyan vicces mint L akkor letoj.Nem tudom miért csinálja...Nem ő az egyetlen barátom és nem is a legjobb,ő ezt tudja,de fontos nekem.Mit tegyek?Házim kész,holnap nincs suli,tanultam már,nem vagyok netribi,a szilvás buktát és a pálinkát most köszönöm trollok,de kihagyom!

2014. febr. 16. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen az ilyen "barátságok" és háromszögek teljesen normálisak, minden kislány átéli ezt. Ilyen fiatalon nagyon ritka, ha valaki igaz barátot talál. Ti még nem tudjátok annyira értékelni és becsülni az emberi kapcsolatokat, nem ismeritek egymást igazán, sőt, még önmagatokat sem, mivel a valódi személyiségetek még csak most van kialakulóban. Ha hanyagol, hát hanyagol, ne törődj vele, tudom, most rosszul esik, de majd találsz olyan embereket, akiknek igazán fontos vagy.
2014. febr. 16. 23:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) a legjobb barátnőmmel mindent megtudunk beszélni,neki is idősebb testvérei vannak szóval ahogy már sokan mondták,fejlettebbek vagyunk a korunkhoz képest.Hiszem,hogy ez a barátság nem lesz rövid...:) jöhetnek még válaszok
2014. febr. 16. 23:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Én hasonlóképpen veszítettem el a legjobb barátnőmet 9.-ben, szerintem rosszabb volt, mint egy szakítás akármelyik eddigi pasimmal. Ha fontos Neked, akkor állj a sarkadra és ne engedd, hogy Te maradj kívül. Szervezhettek közös programokat, ha nem leszel jóban L-lel, akkor az problémás lehet. Ha nem mész oda, amikor a nyakán lóg, akkor kizárod magad a dologból és a saját döntésedből leszel Te a harmadik.

Ha nem ő a legjobb barátod, akkor lehet, hogy csak el kell engedned, mert ezzel állandóan megbánt. Hülyén viselkedik Veled.

2014. márc. 6. 09:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyan, 12-18 év között mindenki azt gondolja magáról (főleg a lányok), hogy fejlettebb a koránál, pont ezért nem vagytok azok. :)
2014. márc. 8. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!