Megcsókoltam egy lányt 12 évesen. Ebből lehet baj?
Figyelt kérdés
Én is lány vagyok és 6.okosok vagyunk.Mindig is kötődtem hozzá, és szinte kis korunk óta nagyon jó barátok vagyunk! A suli mosdójában történt.Elmondta hogy el kell mennie Londonba és ott is marad.És késztető érzést éreztem hogy meg kell tennem.és megtörtént.Talán 2 másodpercig tarthatott.Én bocsánatot kértem utánna.Nézzétek! Én nem hiszem hogy vonzódnék a saját nememhez! Nem vagyok leszbikus.És igen megcsókoltam, de ezzel csak a szeretetemet akartam kifejezni! Nem akartam rosszat.Ő nem lökött el! Megértette és örült neki.Egy ilyen puszi volt az egész és aznap el is ment.Nem volt időm ezt lebeszélni vele! Most nem tudom...ebből lehet baj? Rögtön rákerestem a neten és csak dobta ki hogy milyen betegségeket lehet el kapni! Csak mi ketten tudunk a csókról.Ti nektek mi a véleményetek?:(2014. febr. 16. 21:41
11/11 anonim válasza:
Nincs és nem is lesz semmi baj, ne aggódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!