Megcsókoltam egy lányt 12 évesen. Ebből lehet baj?
Az elég nagy baj, hogy utánna néztél, s nem utána.
Előfordul az ilyesmi férfiaknál, nőknél is. Nálad fiatalabb férfiaknél, s nálad fiatalabb nőknél is. Előfordul. Ami elgondolkodtat az, hogy ezen töröd a fejed, tehát érdekel, érdekes a helyzet.
Előfordult, s azonnal túl is léptél rajta. Ez teljesen rendben van. Észre sem veszi rendesen az ember, mi történt.
Ebből, meg abból sem lehet baj, hogy téged ez még ma is érdekel. De célszerű itt megállni. Ne keresd a helyzett érdekességét, izgalmát, de felesleges bűntudatod se legyen.
Szerintem ez nagyon aranyos dolog. :)
Remélem azért a kapcsolatot majd tartjátok, és nem szakad meg ez a barátság!
A netes dolgoknak meg nem mindig szabad hinni! Azok a betegségek, amiket a neten írnak, roppant ritka, hogy valaki csókkal elkapja, de ami egy fő, hogy mivel ő nem beteg, te sem kaphattál el tőle semmit. ;-) Szóval ne izgulj!
nagyon köszönöm! Most teljesen megnyugodtam!:') ..én azt hittem hogy a kommentek tele leszenk a "fúj hülye riba
@nc leszbi" mondatokkal..:o köszönöm! nem gondoltam hogy az emberek ilyen megértőek lesznek!:)
Nem baj megeshet véletlenül bárkivel. :)
Ettől még nem vagy leszbikus.
A betegség miatt nem kell aggódni rengeteg férfival fogsz még csókolózni akinek elég valószínű hogy sokkal koszosabb a szája még sem lesz semmi bajod. :)
16/f
Nyugodj meg!!!
Szerintem nem lehet baj belőle. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!