Röviden: behúztam egyet a legjobb barátomnak, akivel már lassan fél éve rossz a kapcsolatunk. Pár napja jöttem rá, hogy az egész az ÉN hibám, mindent én okoztam. Suliban rám se néz, nem köszön, ha hívtam fel, kiderült, hogy törölte a számomat és amint megtudta ki hívja le is tette, facebookon sem az ismerősöm.
Hogyan tudnék vele beszélni, hogy bocsánatot kérhessek?
Irjál neki egy levelet és abban ird le neki,hogy mennyire sajnálod.
2014. febr. 15. 18:13
2/9 anonim válasza:
írj neki egy levelet,de utánna hagyd békén és ne zaklasd,kell neki idő ha szeret megbocsátja,ha nem akkor hiába erőlteted...jobb ezt most megtudni mennyire is szeret..én is hasonlóképp jártam csak nem fizikai formában csak megbántottam..nála alapelv hogy, nem ad még egy esélyt akármit tehettem..(ráadásul mások is nekem adtak igazat benne)ha szeret hiányozni fogsz és ő keres..ha nem tanultál belőle,de akkor nem volt őszinte az érzései és jobban jártál,mert te lelked tiszta az övé meg hazug volt.
2014. febr. 15. 18:25
3/9 anonim válasza:
Egyszerűen menj oda hozzá és mondd a szemébe, hogy nagyon sajnálod, nem volt igazad. Meg fog döbbenni a bátorságodtól és nőni fogsz a szemében.
2014. febr. 15. 18:26
4/9 anonim válasza:
Fura, a fiúk a verekedéssel szoktak pont kibékülni...
Próbálj meg neki írni egy levelet, és az iskolában tedd a padjára/táskájába.
2014. febr. 15. 18:29
5/9 anonim válasza:
Vonj be 3. felet, aki szépen tud nézni rá, és szépen kéri, hogy hallgasson végig téged:)
2014. febr. 15. 18:35
6/9 anonim válasza:
*béküléskor is nyugodtan maradjon veletek!:)
2014. febr. 15. 18:36
7/9 A kérdező kommentje:
Már írtam neki facebookon, de nem válaszolt rá.
Egyedül kedden tudok vele egyedül beszélni, órák után, de már előre látom hogy amint meglát, rögtön a fülébe nyomja a fülest.
Az idő meg egyre csak fogy, alig 3 hónap van vissza a suliból, ha addig nem békülünk ki, nyáron nem is fogunk találkozni, szeptembertől meg már Pestre költözök.
2014. febr. 15. 18:47
8/9 anonim válasza:
Minél jobban ráakaszkodsz és követed,annál jobban kerülni fog..jobban jársz ha békén hagyod...ha erőlteted még jobban magadra haragítod..amit megtettél megtettél..ha most erőlteted nem a Pesti költözéssel fogod elveszíteni még sok is lesz az a 3 hónap...alapszabály osztálytárssal,munkatárssal ne jöjj össze...tapasztalatból mondom..nem tudsz rajta túl lenni és kínos minden perc körülötte...próbálj meg erősnek lenni és elterelni a gondolataidat,figyelmedet róla!!
2014. febr. 15. 18:59
9/9 A kérdező kommentje:
Mindenképp bocsánatot szeretnék kérni tőle, ha ezután úgy dönt, hogy nem akar békülni én megértem. Viszont előtte tényleg beszélni akarok vele, ennél jobban már nem tud kerülni, nincs vesztenivalóm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!